Sludge Factory Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 Sramota je ukrasti. Si kupio plocu ? Mozda jednog dana, prvo da vidim da li vredi
Anonymous Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 (edited) jel to dobro ili lose? Nadam se da se (najblaže rečeno) razlikuje od prethodnog albuma. Edited May 9, 2016 by Anonymous
Anonymous Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 Al' će ovo da se sluša sledećih nekoliko meseci, uživanje u najavi.
Willow Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 Super album, lepo klizi, baš mi prija. Za sada, najviše me rade "Ful Stop" i "Identikit". Sjajne stvari. Zna li neko razlog zbog koga su pesme poređane abecednim redom?
Anonymous Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 Super album, lepo klizi, baš mi prija. Za sada, najviše me rade "Ful Stop" i "Identikit". Sjajne stvari. Zna li neko razlog zbog koga su pesme poređane abecednim redom? +1
Sludge Factory Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 Super album, lepo klizi, baš mi prija. Za sada, najviše me rade "Ful Stop" i "Identikit". Sjajne stvari. Isto i kod mene. Valjda su te dve najpogodnije za taj prvi utisak. Zna li neko razlog zbog koga su pesme poređane abecednim redom? Nisam video da je negde objasnjeno. Ma mozda su rekli daj rkni abecedno da vidimo kako zvuci i ispalo dobro :D
Anonymous Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 Sad ću (ponovo) da smaram sve poznanike sa Radiohead-om, jebaće mi mater.
Anonymous Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 Definitvno Radiohed at its best, posle čitave noći preslušavanja ovog materijala.
Minimoog Posted May 10, 2016 Posted May 10, 2016 (edited) Najbolji od Kid A/Amnesiac. Edited May 10, 2016 by Minimoog
Minimoog Posted May 10, 2016 Posted May 10, 2016 In rainbows, naravno. Interesantno, trenutno je na svim zivim listama Beyonce - Lemonade vec proglasen za album godine. Mislim da Radiohead imaju bolji album.
Recommended Posts