ToniAdams Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 lomacenko se nudi da bude sparing partner mekgregoru. tja. znam da je u mma prici i da je radio sa TJ-em, al ne znam koj ce mu ovo. ok, dobice vrv neku kintu.
askeladden Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 Mozda da nekako udje u pricu sa Floydom?Nakon sto ovaj zavrsi sa Conorom.Opake bi to bile cifre za PPV.Floyd opet u centru paznje,Lomacenka vec hype maschine zove najboljim ikada.Floyd i da izgubi,boli ga uvo.Verovatno bi uzeo 300 milki za taj mec.
ToniAdams Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 pa verovatno, mada me ne bi cudilo i da pikira borbu sa mekgregorom. posto ne verujem da ce flojd zaista posle ovoga u ring. ma ok je sve to, al toliko mi se gade ova dvojca da verovatno samo bezrazlozno bacam hejt.
askeladden Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 (edited) Meni se Conor cini kao mnogo mudriji lik od Floyda i da ce mnogo bolje oploditi pare .Conor realno gubi ovu,i onda je samo pitanje kada ce morati u oktagon sa Orlom ili Tonijem.Verovatno bi mu Khabib u Rusiji bio oprostajni mec.Floyd trosi repa kao vojska,a nema neku svoju promociju ili neki drugi biznis.Pre ce on opet u ring nakon sto je ponovo u centru paznje.Plus Golovkin i Canelo ce dici prasinu,a realno posle Ward Kovalev sranja,i nema drugih super parova.Golovkin ako pobedi,verujem da ce sacekati malo da vidi sta dalje.Tu bi super mec upao ko kec na deset.Mislim da Flyd nema sanse da da revans Canelu ili da izadje na metu Golovkinu.Sve ostalo je moguce. Edited August 8, 2017 by askeladden
mjone Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 Mozda da nekako udje u pricu sa Floydom?Nakon sto ovaj zavrsi sa Conorom.Opake bi to bile cifre za PPV.Floyd opet u centru paznje,Lomacenka vec hype maschine zove najboljim ikada.Floyd i da izgubi,boli ga uvo.Verovatno bi uzeo 300 milki za taj mec. U kom bi to univerzumu bile opake cifre ? Lomacenko trenutno nije ni blizu da bude zvezda na svetskom nivou sto naravno ne znaci da nije uzbudljiv bokser Samo uzmi twitter i instagram (jebiga, ali to ti je danas jedan od pouzdanih repera za siru popularnost): Floyd: 7.3m i 16.3m Conor: 5.3m i 16.5m Lomachenko: 60.4k i 346k
mjone Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 Meni se Conor cini kao mnogo mudriji lik od Floyda i da ce mnogo bolje oploditi pare .Conor realno gubi ovu,i onda je samo pitanje kada ce morati u oktagon sa Orlom ili Tonijem.Verovatno bi mu Khabib u Rusiji bio oprostajni mec.Floyd trosi repa kao vojska,a nema neku svoju promociju ili neki drugi biznis.Pre ce on opet u ring nakon sto je ponovo u centru paznje.Plus Golovkin i Canelo ce dici prasinu,a realno posle Ward Kovalev sranja,i nema drugih super parova.Golovkin ako pobedi,verujem da ce sacekati malo da vidi sta dalje.Tu bi super mec upao ko kec na deset.Mislim da Flyd nema sanse da da revans Canelu ili da izadje na metu Golovkinu.Sve ostalo je moguce. - naravno da Floyd ima svoju promociju - Conor posle ovog meca ne mora nista a posebno ne u ring sa Khabibom koji je totalno izgubio legitimitet posle zadnjeg incidenta
Bright Billy Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 iako najvise gotivim golovkina, mislim da su lomacenko i crawford trenutno najbolji bokseri. inace, crawford boksuje za dve nedelje protiv indonga za objedinjenje titula u superlakoj...
urkozamanje Posted August 9, 2017 Posted August 9, 2017 ma prvo loma vs. rigo pa onda polako. to je sledeci stepenik.. polako. vec ga je prozvao (ili odgovorio), predlozio pare na gomilu i pobednik nosi sve. takav koncept moze dodatno da privuce publiku. plus nije loma zanimljiv samo ljubiteljima boksa, stil i skil ce def privuci masu, imace i on par miliona pratilaca na tom tviteru ne brinem ja. samo je nerealno ocekivati to posle 7-8 pro borbi. treba vremena, step by step.
Bright Billy Posted August 9, 2017 Posted August 9, 2017 svaka cast giljermu, al mislim da lomacenko treba da se penje ka lakoj a ne da ceka manje borce od sebe da nabace koji kilogram misica vise.
urkozamanje Posted August 9, 2017 Posted August 9, 2017 ma i ja to mislim, ali ga prozivaju vec neko vreme za njega. trebalo bi da odradi to, i onda da gura dalje.
Bright Billy Posted August 13, 2017 Posted August 13, 2017 a iduceg vikenda arena prenosi crawford-indongo
Sestre Bronte Posted August 13, 2017 Posted August 13, 2017 joj sto bih voleo da ozbiljno podbaci ppv za ove lajave kretene
Кристофер Лумумбо Posted August 13, 2017 Posted August 13, 2017 super, mada mozda bolje da se gelda na kvalitetnom streamu.
Recommended Posts