Jump to content
IGNORED

Boks

Zverilla

Recommended Posts

Posted

ma jok, kategorije postoje sa razlogom plus bivol još kako zna šta radi, tojest kako da iskoristi prednost u veličini i snazi, rutiniraće ga ponovo. 

• +1 1
Posted

Bratina De la Hoya u fazonu,da sam ja bio promoter,ovo bi bilo nereseno.Da se ne lazemo,verovatno je u pravu.

• 2 weeks later...
Posted

opa, kanelo ggg treci deo 17. septembra

Posted
24 minutes ago, ToniAdams said:

opa, kanelo ggg treci deo 17. septembra

Sad kad ga i Golovkin razguzi,bice veselo.Zadnji Golovkinov mec je bio karneval niskih udaraca,udaraca glavom,laktom dok sudija gleda negde.Ali GGG je navezdbao aperkat pa je doticnog dilbera naruzio sto se nadam da je njegov zadnji pokusaj da se usavrsi i dobije Canela.Mada sve osim Canela u komi bice Meksikanceva pobeda.

• +1 1
Posted

pa to, pobediće na supermoć "omiljenost kod sudija".

mada, i ggg mi pomalo deluje kao da je probao to famozno meksičko goveđe meso, nadam se svakako prekidu.

• +1 1
Posted

Sto neko rece,vrlo je moguce da je klauzula o revansu sa Canelom vezana uslovom da Canelo ne bude nokautiran.Klauzule o rehidrataciji,rinflajz od ‘Meksicke govedine’ a kad covek pogleda mec sa Kovalevim,ni namestaljke nisu iskljucene.Bivol je realno klasa ili dve ispod Kovaleva po cistoj tehnici,a sto se tice jab i vise,ali odjednom ga Kovalev zaboravio kuci pred mec sa Canelom.A lik je jedan od retkih boksera koji samo jabom nokautira protivnika.

• 1 month later...
Posted

Golovki sad ima 40 godina...

• 1 month later...
Posted

Da li neko kod nas prenosi usyk joshua 2?

Vidim da nema na arenama...

Posted

Ne znam al sigurno Palma plus prenosi Veljka ako te interesuje.

Posted

Inace, po cenu da me ispljuju ovde, moram da kazem da sam upoznao veljka i da je veoma kulturan i civilizovan momak. Plus sam iz pouzdanih izvora cuo par prica o njemu iz kojih sam dosao do zakljucka da ima visok nivo empatije i hoce da pomogne ljudima u nevolji. Dakle na stranu sve, al to su stvarno osobine koje se retko srecu u ovim rutavim vremenima...

• Haha 1
  • -1 1
Posted

Onda ostaje samo da prestane da glumi majmuna u javnosti i smanji druzenje sa svojim kumom Sijanom

Sent from my M2012K11G using Tapatalk

• +1 1
Posted
4 hours ago, Bright Billy said:

Inace, po cenu da me ispljuju ovde, moram da kazem da sam upoznao veljka i da je veoma kulturan i civilizovan momak. Plus sam iz pouzdanih izvora cuo par prica o njemu iz kojih sam dosao do zakljucka da ima visok nivo empatije i hoce da pomogne ljudima u nevolji. Dakle na stranu sve, al to su stvarno osobine koje se retko srecu u ovim rutavim vremenima...

Sve i da je ovo tacno, decko je straaaaasno glup

Posted

el samo meni deluje sada mnogo manja razlika u dimenzijama nego prosli put?

Posted
5 hours ago, Bright Billy said:

je mali ljudina

Df1lAPfXUAYsUIw?format=jpg&name=large