Jozef K. Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 Da, gledao sam. Nije mi jasno kako su došli do toga da Amer dobije. Svaka mu čast kako ide napred i lomi, ali je Belorus imao odgovor na sve. Ono jedino što je trojicu sudija prelomilo je što je na kraju ipak jedva stojao. Lično bih dao 29:28 za Belorusa.
Jozef K. Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 Bronzanu taj Mirončuk koji je izgubio u polufinalu od Amera u poluteškoj preglasavanjem.
nahbar Posted November 11, 2021 Posted November 11, 2021 Toliko Rusa naturalizovasmo zbog usrane bronze 2 1
arheolog1981 Posted November 11, 2021 Posted November 11, 2021 Ozbiljno se drma olimpijska stolica boksu i tradicionalno dizanju tegova. Za boks je nova mrlja što nije dozvoljeno takmičarima Kosova da se takmiče na SP u Beogradu... bukvalno je garantovano da ga nećemo gledati u Parizu.Sent from my M2002J9G using Tapatalk
Кристофер Лумумбо Posted November 11, 2021 Posted November 11, 2021 3 hours ago, nahbar said: Toliko Rusa naturalizovasmo zbog usrane bronze Gledao sam celo SP i stavrno je jebeno neprijatno kad ti ostanu 3 borca u takmicenju i sva trojica naturalizovani. Stavrno ne razumem potrebu da se vestacki prave rezultati.
Zli Gli Posted November 12, 2021 Posted November 12, 2021 Ne vidim problem, nas i Rusa 300 miliona, pravoslavna bracaSent from my M2012K11G using Tapatalk
Bright Billy Posted November 12, 2021 Posted November 12, 2021 Ja imam utisak da je na prvenstvu bukvalno pola takmicara bilo naturalizovano. U sustini to nije lose jer je takmicenje tako kvalitetnije a pojam reprezentacije u individualnim sportovima ionako nema previse smisla...
omiljeni Posted November 12, 2021 Posted November 12, 2021 22 hours ago, Кристофер Лумумбо said: Gledao sam celo SP i stavrno je jebeno neprijatno kad ti ostanu 3 borca u takmicenju i sva trojica naturalizovani. Stavrno ne razumem potrebu da se vestacki prave rezultati. tako izgleda strategija države kad je sve sve svodi na logiku "medalja je medalja" kupuješ takmičare u tekvondu rvanju džudou karateu boksu i drugim borilačkim sportovima prikačenim na DB sisu, a istovremeno dozvoliš da tvoji vrhunski plivači odlaze da plivaju za druge
urkozamanje Posted April 9, 2022 Posted April 9, 2022 Sramota. Kapiram ispisase se carsavi, oridzinal dzi (i to triple) u telu prekaljenog gradjevinskog radnika.. kad ono nista.
ToniAdams Posted April 10, 2022 Posted April 10, 2022 jel samo meni GGG jako cudno izgleda sada? ko da ima implante pektorijalse.
urkozamanje Posted April 10, 2022 Posted April 10, 2022 Ostario covek. Stamina pati pa pati (mada se izgleda brada jos dobro drzi) pa kapiram da pokusava da "smogne" snage kroz masu, da proba da zavrsi ranije. Jbm li ga.
askeladden Posted April 11, 2022 Posted April 11, 2022 11 hours ago, urkozamanje said: Ostario covek. Stamina pati pa pati (mada se izgleda brada jos dobro drzi) pa kapiram da pokusava da "smogne" snage kroz masu, da proba da zavrsi ranije. Jbm li ga. Ostario covek,nego sta mislis Bivol vs Canelo?
Recommended Posts