Jozef K. Posted October 26, 2021 Posted October 26, 2021 Bitno je da smo mi angažovali petoricu Rusa. Ovaj danas naš Rus je žestok borac. Može da dogura daleko.
levi Posted October 26, 2021 Posted October 26, 2021 pa ovo praktično Rusi organizuju prvenstvo, samo zbog sankcija valjda ne mogu kod sebe inače osim Rusije ima još dosta drugih zemalja koje nastupaju pod neutralnim zastavama, kao boxerski savezi itd, zapamptio sam Avganistan i Tajland. jel su se svi oni dopingovali ili šta?
Bright Billy Posted October 26, 2021 Posted October 26, 2021 Prvenstvo je originalno zakazano u indiji, pa je zbog korone prebaceno kod nas...
Bright Billy Posted October 26, 2021 Posted October 26, 2021 sajt bokserskog saveza srbije izbacuje dnevni raspored. danas jedan ring na areni 6 a drugi na areni fight. sad ce neki nas na areni 6...
levi Posted October 26, 2021 Posted October 26, 2021 ladno Sadam boksuje za Srbiju, sad na Areni Fight čini mi se da su i juče i danas bolji komentatori na Areni F, juče je valjda Perunović bio stručni konsultant. na obicnoj areni neki klinci
levi Posted October 29, 2021 Posted October 29, 2021 ovaj mali Aličić izgleda talentovano i školovano i lepo boksuje, ima već dve pobede, ali izgleda kao kao kategorija ispod. u ovim ostalim mečevima u njegovoj kategoriji svi su veći od njega 1
Jozef K. Posted October 29, 2021 Posted October 29, 2021 Dobar boks. Ova dva sovjeta malopre su bili odlični. 1
levi Posted October 29, 2021 Posted October 29, 2021 drugo ubacivanje peškira od naših, protiv Kubanca i sad protiv Rusa posle 29 sek
Jozef K. Posted October 31, 2021 Posted October 31, 2021 Bez veze je izgubio Aličić. Imao je nokdaun, ali je sudija dva puta propustila da broji Litvancu. Ako Aličić bude posvećen već u Parizu može da bude vrlo interesantan.
Jozef K. Posted November 2, 2021 Posted November 2, 2021 Trojica naših Rusa. Jedan je sada ušao u polufinale. Sadam upravo protiv Kubanca u teškoj. Danas je jedan Rus izgubio u četvrtfinalu.
Jozef K. Posted November 5, 2021 Posted November 5, 2021 Pokloniše u super teškoj Rusu zlato. A odličan meč je bio.
Recommended Posts