Jump to content
IGNORED

Boks

Zverilla

Recommended Posts

Posted

Bitno je da smo mi angažovali petoricu Rusa. Ovaj danas naš Rus je žestok borac. Može da dogura daleko.

Posted

pa ovo praktično Rusi organizuju prvenstvo, samo zbog sankcija valjda ne mogu kod sebe

inače osim Rusije ima još dosta drugih zemalja koje nastupaju pod neutralnim zastavama, kao boxerski savezi itd, zapamptio sam Avganistan i Tajland. jel su se svi oni dopingovali ili šta?

Posted

Prvenstvo je originalno zakazano u indiji, pa je zbog korone prebaceno kod nas...

Posted

sajt bokserskog saveza srbije izbacuje dnevni raspored. danas jedan ring na areni 6 a drugi na areni fight.

sad ce neki nas na areni 6...

Posted

ladno Sadam boksuje za Srbiju, sad na Areni Fight

čini mi se da su i juče i danas bolji komentatori na Areni F, juče je valjda Perunović bio stručni konsultant. na obicnoj areni neki klinci

Posted

ovaj mali Aličić izgleda talentovano i školovano i  lepo boksuje, ima već dve pobede, ali izgleda kao kao kategorija ispod. u ovim ostalim mečevima u njegovoj kategoriji svi su veći od njega

• +1 1
Posted

Dobar boks. Ova dva sovjeta malopre su bili odlični.

• +1 1
Posted

drugo ubacivanje peškira od naših,  protiv Kubanca i sad protiv Rusa posle 29 sek

Posted

Bez veze je izgubio Aličić. Imao je nokdaun, ali je sudija dva puta propustila da broji Litvancu. Ako Aličić bude posvećen već u Parizu može da bude vrlo interesantan.

Posted

Trojica naših Rusa. Jedan je sada ušao u polufinale. Sadam upravo protiv Kubanca u teškoj. Danas je jedan Rus izgubio u četvrtfinalu.

Posted

Pokloniše u super teškoj Rusu zlato. A odličan meč je bio.