Leia Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 danas naidjem na macke iz visokog drustva, dostojanstvene, bogate i hrabreiz tvog komsiluka na moj desktop
Auster Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 ..bo'me i debele uz to :) uhranjene i negovane, ne lice bas na bg. ulicne cice?ako, bas su lepo dale glanc pozadinama gastarbajterskom (omiljenom) vozilu
bios Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 (edited) Kakvi ludaci :o :wub:PS Nije da su baš debele nego nabacile zimske bunde. Edited December 5, 2007 by Biohemija
omnamah Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Pedja D Cat (4. decembra punim 7 meseci) Jedna od najlepših stvari kod mačaka jeste što vas ne doživljavaju kao vlasnike, već kao cimere, kao drage ljude sa kojima delite životni prostor.A ovaj slatkiš na slici se samo tako uvukao u taj životni prostor i srce...Jeste. Bas tako. Kad imam posla sa psima, osecam se ponizenom zboh njihove bezrezervne odanosti. Grozno. Neuporedivo je sa prijateljstvom sa mackama.
Indy Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 danas naidjem na macke iz visokog drustva, dostojanstvene, bogate i hrabre
Isis Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 dok si na poslu, macka cmava i skuplja snagu za igranje i pokusaje ubistva pletenjem medju noge. nacin skretanja paznje na sebe i sopstvene potrebe tipican za macke. narocito kad glad zavlada. ako padnes i polomis se, tesko da ce dobiti tu veceru any time soon. sa druge strane, jedini trenutak kad sam blizu da poverujem da su i one sposobne za bezrezervnu ljubav.
luba Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 danas smo ceo dan zajedno.nisam sigurna koliko je njemu to prijalo.prvo uznemiravanjejos me trpisad je dostaipak, sve mi je oprostio kad je cuo otvaranje frizidera.to je ta cuvena bezrezervna ljubav.
Leia Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 sa druge strane, jedini trenutak kad sam blizu da poverujem da su i one sposobne za bezrezervnu ljubav.da... prema hrani :D
Indy Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 da... prema hrani :DIma onaj haiku: Mačja ljubav:Čak se i pirinač zaboravljaZalepljen za brkove
yolo Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 omiljena kraljeviceva zimska pozicija: vrh kaljeve peci, takozvani zimski prestosta se to zanimljivo desava dole?ko je najlepsi zutac?zivim za dobar fajt, i nemam frku da mi odgrizu parce uveta:)
Dankan Ajdaho Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Evo zanimljivih slika iz prva dva legla (prvo je zaista bilo slučajno i neočekovano ) što se iz priloženog i vidi...
yolo Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 a ko je bio otac u drugom slucaju kada su ispali ovakvi skoro uniformno sivi - zamalo da kazem ruske plave da nisam video ovog malog lepotancica sa belim stomakom:)jaoooo kakve simpatikus slicicice
Dankan Ajdaho Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Tata je bio isto ruski plavi, ovaj puta planski :)
Recommended Posts