Jump to content
IGNORED

Mačke

Recommended Posts

Posted
danas naidjem na macke iz visokog drustva, dostojanstvene, bogate i hrabre
iz tvog komsiluka na moj desktop :wub:
Posted

..bo'me i debele uz to :) uhranjene i negovane, ne lice bas na bg. ulicne cice?ako, bas su lepo dale glanc pozadinama gastarbajterskom (omiljenom) vozilu :lol:

Posted (edited)

Kakvi ludaci :o :wub:PS Nije da su baš debele nego nabacile zimske bunde.

Edited by Biohemija
Posted
Pedja D Cat (4. decembra punim 7 meseci) :rolleyes:89gt8xd.jpgJedna od najlepših stvari kod mačaka jeste što vas ne doživljavaju kao vlasnike, već kao cimere, kao drage ljude sa kojima delite životni prostor.A ovaj slatkiš na slici se samo tako uvukao u taj životni prostor i srce...
Jeste. Bas tako. Kad imam posla sa psima, osecam se ponizenom zboh njihove bezrezervne odanosti. Grozno. Neuporedivo je sa prijateljstvom sa mackama.
Posted
danas naidjem na macke iz visokog drustva, dostojanstvene, bogate i hrabre
:kralj:
Posted
dok si na poslu, macka cmava i skuplja snagu za igranje i pokusaje ubistva pletenjem medju noge.
nacin skretanja paznje na sebe i sopstvene potrebe tipican za macke. narocito kad glad zavlada. ako padnes i polomis se, tesko da ce dobiti tu veceru any time soon. sa druge strane, jedini trenutak kad sam blizu da poverujem da su i one sposobne za bezrezervnu ljubav.
Posted

danas smo ceo dan zajedno.nisam sigurna koliko je njemu to prijalo.PC100245.jpgprvo uznemiravanjePC100238.jpgjos me trpiPC100244.jpgsad je dostaPC140251.jpgipak, sve mi je oprostio kad je cuo otvaranje frizidera.to je ta cuvena bezrezervna ljubav.

Posted
sa druge strane, jedini trenutak kad sam blizu da poverujem da su i one sposobne za bezrezervnu ljubav.
da... prema hrani :D
Posted
da... prema hrani :D
Ima onaj haiku: Mačja ljubav:Čak se i pirinač zaboravljaZalepljen za brkove
Posted

omiljena kraljeviceva zimska pozicija: vrh kaljeve peci, takozvani zimski prestoimg0155hx5.jpgsta se to zanimljivo desava dole?img0156wr4.jpgko je najlepsi zutac?img0158lu9.jpgzivim za dobar fajt, i nemam frku da mi odgrizu parce uveta:)img0160ie3.jpg

Posted

Evo zanimljivih slika iz prva dva legla (prvo je zaista bilo slučajno i neočekovano :lol: ) što se iz priloženog i vidi...p1010007.jpgp1010009a.jpgp1010030.jpgp1010041.jpgdscf1686.jpgdscf1922a.jpgdscf0274.jpgdscf0279.jpgdscf1913a.jpgdscf2000a.jpg

Posted

a ko je bio otac u drugom slucaju kada su ispali ovakvi skoro uniformno sivi - zamalo da kazem ruske plave da nisam video ovog malog lepotancica sa belim stomakom:)jaoooo kakve simpatikus slicicice

Posted

Tata je bio isto ruski plavi, ovaj puta planski :)