September 1, 20231 yr Author Popular Post Hehe, koja je to faca, k'o iz crtanog filma, a pravi! On je meni sam prišao kad sam se parkirao... Tražim nešto u prtljažniku, a on se propeo na prednje šape na auto, pa i on gleda unutra A napadno traži da bude mažen. (Ima i Apple AirTag na okovratniku... prava maca 21. veka).
September 1, 20231 yr 19 hours ago, Indy said: Hehe, koja je to faca, k'o iz crtanog filma, a pravi! On je meni sam prišao kad sam se parkirao... Tražim nešto u prtljažniku, a on se propeo na prednje šape na auto, pa i on gleda unutra A napadno traži da bude mažen. (Ima i Apple AirTag na okovratniku... prava maca 21. veka). kakav debeljan mnogo je lepa fotka, indi
September 2, 20231 yr Popular Post Podsetila me je @slepa živana, kad već kači mačke poznatih, na tekst Tamare Skrozze u Vremenu: ''Jedan dan predsedničke mačke''. Quote Mogla je da živi u nekoj bašti. Mogla je da se nastani u nekoj garsonjeri, u nekom novobeogradskom soliteru. Mogla je da završi i na selu. Umesto svega toga, završila je na najvišem mestu. Tako je to kad ti sudbina nameni da se svidiš jednom predsedniku... Quote Čini se, dakle, da na Andrićevom vencu bar u smislu mačaka, nemaju nameru da kopiraju londonski Dauning strit 10. Na toj adresi, deleći prostor sa čak tri britanska premijera (Margaret Tačer, Džon Mejdžor i Toni Bler) godinama je živeo mačak Hemfri, čija je zvanična funkcija bila "mišolovac", a iz budžeta premijerskog kabineta za njegovo izdržavanje izdvajano je 100 funti godišnje. Jednogodišnjeg skitnicu Hemfrija pronašao je službenik kabineta 1988, baš u trenutku kad je preminuo prethodni mišolovac Vilberfors – Hemfri je istog momenta stupio na dužnost koju je uspešno obavljao sve do 1997. U međuvremenu, praveći različite nestašluke (nestajao je, optuživali su ga da je zaslužan za nesrećnu smrt jedne patke u Sent Džejms parku…), Hemfri je postao miljenik nacije. A ovo je Larry the Cat, glavni engleski mišolovac tokom vladavine pet premijera. Sad ima 12 godina.
September 7, 20231 yr Popular Post Gde god nađeš zgodno mesto, tu dupe posadi Edited September 7, 20231 yr by Klara