Jump to content

Featured Replies

• Popular Post

mi isto imamo rezident machku u svim zumovima. s tim shto je kod nas svakako relaksirano, uchestvuju svi ukucani svih kuca, jede se, pije, psi laju, machke shetaju.

super je maco :)

sent from novi mnogo jak bubamoto.

• Popular Post

• Popular Post

[emoji16]IMG_20220223_201617.jpg

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

• Popular Post

hail the queen :laugh::evilsmile:

ja definitivno ne volim macke.

psi su zakon!!!

:cry:

19 minutes ago, ivy said:

psi su zakon!!!

da citiram (ne znam koga, cula negde u prolazu) = psi su jedina ljubav koja moze da se kupi. 

p.s. a od maca se uci;))

evo ja bas imam suprotno misljenje da se macja ,,ljubav,, kupuje a pseca je naiskrenije i najbezuslovnije obozavanje koje postoji

ali da ne idemo sad u tu temu...samo sam iznela svoje misljenje koje sam definitivno potvrdila...nastavicu da imam suzivot sa ovom mackom nije problem ali ne mogu da volim kretena kome treba titrati i hodati na prstima okolo jer se njoj ovo ili ono...

7 minutes ago, ivy said:

evo ja bas imam suprotno misljenje da se macja ,,ljubav,, kupuje a pseca je naiskrenije i najbezuslovnije obozavanje koje postoji

ali da ne idemo sad u tu temu...samo sam iznela svoje misljenje koje sam definitivno potvrdila...nastavicu da imam suzivot sa ovom mackom nije problem ali ne mogu da volim kretena kome treba titrati i hodati na prstima okolo jer se njoj ovo ili ono...

ma salim se ja, cakani su i jedni i drugi, svako na svoj nacin :) 

3 hours ago, ivy said:

psi su zakon!!!

i došla si na ovu temu da to izjaviš ?

za ovakve provokacije se banuje...

3 hours ago, ivy said:

uvek im se možeš osvetiti :lol:

18 hours ago, braca said:

i došla si na ovu temu da to izjaviš ?

za ovakve provokacije se banuje...

izvini,trudila sam se..mislila sam da cu uspeti..ali nista :( 

• Author
  • Popular Post

On the chaise longue, on the chaise longue, on the chaise longue
All day long, on the chaise longue  ♫ 

20220313-160448.jpg