Frank Pembleton Posted June 7, 2020 Posted June 7, 2020 [emoji17][emoji17][emoji17]Za sve otišle drugare Sent from my TA-1020 using Tapatalk
Frank Pembleton Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 Ajd jedno pitanje...Imam dve ulične mačke koje hranim na terasi borave povremeno na terasi, švrljaju okolo, dođu na klopu itd.E sad jedna ženka ok izgleda, međutim mužjak je baš mršav, oboje jedu ok, ovaj mršavi ko vuk jede, ali je baš mršav...Šta bi moglo biti? ... Shiit has hit the fan
I*m with the pilots Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 24 minutes ago, Frank Pembleton said: Ajd jedno pitanje... Imam dve ulične mačke koje hranim na terasi borave povremeno na terasi, švrljaju okolo, dođu na klopu itd. E sad jedna ženka ok izgleda, međutim mužjak je baš mršav, oboje jedu ok, ovaj mršavi ko vuk jede, ali je baš mršav... Šta bi moglo biti? ... Shiit has hit the fan Gliste koje pojedu to sta on pojede. Puna Grcka takvih :(
renne Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 31 minutes ago, Frank Pembleton said: Ajd jedno pitanje... Imam dve ulične mačke koje hranim na terasi borave povremeno na terasi, švrljaju okolo, dođu na klopu itd. E sad jedna ženka ok izgleda, međutim mužjak je baš mršav, oboje jedu ok, ovaj mršavi ko vuk jede, ali je baš mršav... Šta bi moglo biti? ... Shiit has hit the fan gliste ili mačiji hiv
Frank Pembleton Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 E jbga... Za gliste neke tablete ampule? ... Shiit has hit the fan
Radoye Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 3 minutes ago, Frank Pembleton said: Za gliste neke tablete ampule? Ima toga, najbolje ga sa'vataj ako si u mogucnosti pa ga odnesi veterinaru, on ce znati sta i kako.
renne Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 12 minutes ago, Frank Pembleton said: E jbga... Za gliste neke tablete ampule? ... Shiit has hit the fan imaš paste protivu glista
halloween Posted June 10, 2020 Posted June 10, 2020 (edited) Sinoć sam tretirala cveće insekticidom i fungicidom, pa zatvorila terasu zbog tzv. radne karence, Mimi je izražavao želju da izađe i snoć i jutros, ali nisam mu otvarala vrata od terase. Ljut, zavukao se u transporter, nije hteo da izađe da me isprati do vrata, što inače čini svakog jutra. Edited June 10, 2020 by halloween
Lancia Posted June 10, 2020 Posted June 10, 2020 16 minutes ago, halloween said: Sinoć sam tretirala cveće insekticidom i fungicidom, pa zatvorila terasu zbog tzv. radne karence, Mimi je izražavao želju da izađe i snoć i jutros, ali nisam mu otvarala vrata od terase. Ljut, zavukao se u transporter, nije hteo da izađe da me isprati do vrata, što inače čini svakog jutra. Mimi razmazenko kupi mu neku igracku.
Indy Posted June 10, 2020 Author Posted June 10, 2020 30 minutes ago, halloween said: Ljut, zavukao se u transporter, nije hteo da izađe da me isprati do vrata, što inače čini svakog jutra. "Frankly, the service here sucks!"
beta Posted June 10, 2020 Posted June 10, 2020 1 hour ago, halloween said: Sinoć sam tretirala cveće insekticidom i fungicidom, pa zatvorila terasu zbog tzv. radne karence, Mimi je izražavao želju da izađe i snoć i jutros, ali nisam mu otvarala vrata od terase. Ljut, zavukao se u transporter, nije hteo da izađe da me isprati do vrata, što inače čini svakog jutra. jadan mimi šta sve mora da trpi. kupi mu poklon i pomoli se da ti oprosti.
Recommended Posts