mlatko Posted April 5, 2020 Posted April 5, 2020 čekaj, sad moraš priložiti neke dokaze da nije plišanaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
halloween Posted April 6, 2020 Posted April 6, 2020 Auuuu, kako si lep Suki! Mimi najviše voli vodu iz slavine, ali da mu istovremeno kaplje i iz slavine i tuša (da ne preklopi potpuno). Tačno vidim da mu nedostaje konstantni žubor vode. To pripisujem ne pokvarenoj slavini u wc-u prethodnog vlasnika kod koga je bio do prvog rođendana, već iskonskoj navici persijske mačke da sedi pored tanana šadrvana u hladovini krošnje nara i kroz poluspuštene kapke posmatra ptičice. Onda ustane, prezrivo skloni pogled sa njih i sa visoko uzdignutim repom uputi se polagano ka kuhinji, usput zastajkujući da pomiriše poneku poleglu ružu.
Arkadija Posted April 7, 2020 Posted April 7, 2020 On 4.4.2020. at 14:13, Katikon said: Sent from my iPhone using Tapatalk I moj debil je juče odavao počast suncu, pa sam mu u prolazu dobacila "i šta kaže Amon Ra, kako je , jel vas se seća?", na to mi je Micko uputio poged koji je govorio " bednice, ne izgovaraj zalud Njegovo ime".
slepa živana Posted April 7, 2020 Posted April 7, 2020 11 minutes ago, Arkadija said: I moj debil je juče odavao počast suncu, pa sam mu u prolazu dobacila "i šta kaže Amon Ra, kako je , jel vas se seća?", na to mi je Micko uputio poged koji je govorio " bednice, ne izgovaraj zalud Njegovo ime". imam jednu drugaricu koja ne voli mačke. ja joj kažem, pogledaj, zar ti ne igleda kao superiorno biće, a ona kaže, baš zato se i plašim, može da me likvidira kad legnem da spavam
Katikon Posted April 7, 2020 Posted April 7, 2020 1 hour ago, Arkadija said: I moj debil je juče odavao počast suncu, pa sam mu u prolazu dobacila "i šta kaže Amon Ra, kako je , jel vas se seća?", na to mi je Micko uputio poged koji je govorio " bednice, ne izgovaraj zalud Njegovo ime". Hahaha
Jumanji Posted April 8, 2020 Posted April 8, 2020 https://twitter.com/N1infoBG/status/1247822214893838337?s=19
Indy Posted April 8, 2020 Author Posted April 8, 2020 Zasad nema dokaza da mačke prenose koronavirus na ljude (a za obratno ima, ali izgleda to one preguraju.)
Malkmus Posted April 8, 2020 Posted April 8, 2020 Takve veterinare podsetiti da su im macijenti uglavnom bivše ulične mačke.
Jumanji Posted April 8, 2020 Posted April 8, 2020 Zasad nema dokaza da mačke prenose koronavirus na ljude (a za obratno ima, ali izgleda to one preguraju.)Mozda zbog tog obrnutog. Bese tigar u NY zarazen od cuvara?
Indy Posted April 8, 2020 Author Posted April 8, 2020 (edited) Jeste, ali bolje mu (tj. joj) je (kako sam negde pročitao). A čitao sam i za 1 mačku koja se isto oporavila (samo potroše 1 od 9 života, lako je njima...) LOL, macijenti! Edited April 8, 2020 by Indy
Arkadija Posted April 9, 2020 Posted April 9, 2020 Micko je potrošio priličan broj života kad je pao sa drugog sprata. Nisam sigurna da mu je ostalo dovoljno za borbu protiv korone. Naravno, cela situacija oko virusa ga nije sprečila da juče, još jednmom pokuša da me ubije uletanjem u korak, dok nosim čašu u ruci.
Recommended Posts