Jump to content
IGNORED

Mačke

Recommended Posts

Posted

čekaj, sad moraš priložiti neke dokaze da nije plišana

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted

Auuuu, kako si lep Suki!

Mimi najviše voli vodu iz slavine, ali da mu istovremeno kaplje i iz slavine i tuša (da ne preklopi potpuno). Tačno vidim da mu nedostaje konstantni žubor vode. To pripisujem ne pokvarenoj slavini u wc-u prethodnog vlasnika kod koga je bio do prvog rođendana, već iskonskoj navici persijske mačke da sedi pored tanana šadrvana u hladovini  krošnje nara i kroz poluspuštene kapke posmatra ptičice. Onda ustane, prezrivo skloni pogled sa njih i sa visoko uzdignutim repom uputi se polagano ka kuhinji, usput zastajkujući da pomiriše poneku poleglu ružu.

Posted
On 4.4.2020. at 14:13, Katikon said:

IMG_2666.JPG

Sent from my iPhone using Tapatalk

I moj debil je juče odavao počast suncu, pa sam mu u prolazu dobacila "i šta kaže Amon Ra, kako je , jel vas se seća?", na to mi je Micko uputio poged koji je govorio   " bednice, ne izgovaraj zalud Njegovo ime". :D

Posted
11 minutes ago, Arkadija said:

I moj debil je juče odavao počast suncu, pa sam mu u prolazu dobacila "i šta kaže Amon Ra, kako je , jel vas se seća?", na to mi je Micko uputio poged koji je govorio   " bednice, ne izgovaraj zalud Njegovo ime". :D

:lol:

imam jednu drugaricu koja ne voli mačke. ja joj kažem, pogledaj, zar ti ne igleda kao superiorno biće, a ona kaže, baš zato se i plašim, može da me likvidira kad legnem da spavam :lol:

Posted
1 hour ago, Arkadija said:

Hahaha

Posted

Zasad nema dokaza da mačke prenose koronavirus na ljude (a za obratno ima, ali izgleda to one preguraju.)

Posted

Takve veterinare podsetiti da su im macijenti uglavnom bivše ulične mačke.

Posted
Zasad nema dokaza da mačke prenose koronavirus na ljude (a za obratno ima, ali izgleda to one preguraju.)

Mozda zbog tog obrnutog. Bese tigar u NY zarazen od cuvara?

Posted (edited)

Jeste, ali bolje mu (tj. joj) je (kako sam negde pročitao). A čitao sam i za 1 mačku koja se isto oporavila (samo potroše 1 od 9 života, lako je njima...)

LOL, macijenti! :D

Edited by Indy
Posted

spacer.png

spacer.png

Micko je potrošio priličan broj života kad je pao sa drugog sprata. Nisam sigurna da mu je ostalo dovoljno za borbu protiv korone. Naravno, cela situacija oko virusa ga nije sprečila da juče, još jednmom pokuša da me ubije uletanjem u korak, dok nosim čašu u ruci.