Jumanji Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 Iako sam veliki ljubitelj pasa, meni su i ova stvorenja jako fascinantna...haha kakva kulijana [emoji5]
Haralampije Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 (edited) https://i.imgur.com/cgWRg4c.mp4 Edited March 3, 2019 by Haralampije
gagilija Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 Ne stigoh da slikam kako se pravi važna dok gleda odozgo. Neviđena barabaSent from my SM-J710F using Tapatalk
halloween Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 Dobijem batine po nogama svaki put kad krenem trceci na vrata da izadjem. Da je veci, ubio bi me sapom u glavu.
rajka Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 Ljudi koji imate macke, da li vas bude nocu? Kapiam da su macke dosta aktivne preko noci, sta obicno rade ako ne idu naplje da love? Htela bih macu, ali htela bih i da spavam...
braca Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 (edited) Ma ne, macke se uhodaju sa ukucanima pa spavaju kad i svi, nemas brige... Ja imam dva komada, vec su vise od dve godine zajedno i imao sam mozda ukupno dve-tri situacije kad su se jurcali nocu po stanu. Neki put se potabaju za mesto na krevetu kad krenem da legnem, i to je sve, posle spavamo svi... Jedino moze da bude problem ako ih neces u spavacoj sobi, a one navale... e tu tvrdoglaviji pobedjuje, ali imaj na umu da mogu biti jako tvrdoglave, grebace po vratima... Edited March 6, 2019 by braca
Bujodrag Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 34 minutes ago, braca said: (....) Jedino moze da bude problem ako ih neces u spavacoj sobi, a one navale... e tu tvrdoglaviji pobedjuje, ali imaj na umu da mogu biti jako tvrdoglave, grebace po vratima... Ne znam za mačke ali meni nedostaje vreme kad je moja kera svake noći grebala na vrata moje sobe jer joj je bilo vreme da nastavi spavanje u mom krevetu. Petnaest godina je živela s nama. Ko bi mogao da joj odoli?
renne Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 Bitno ih je ne navikavati da jedu uveče. Istrpeti prvih dana kuknjavu da se hrane oko 44-5 ujutro, i lgano će se naviknuti na to da je noć za spavanje Onda će naći ili omiljeno mesto za spavanje, ili spavati u krevetu sa, ili češće na vama
Arkadija Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 Većina mačaka, posle izvesnog vremena prihvati bioritam gazda. Samo poneke isrtajavaju u održavanju predačkih običaja, tj noćnom lovu. U stanu se to svodi na haračenje po stolovima ili skakanje po gazdama.
gagilija Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 1 hour ago, renne said: Lalanjac kao da kaze: ugasite to svetlo
Joe D Posted March 9, 2019 Posted March 9, 2019 Macka mi je izgleda zakacila panleukopeniju, ima li neko iskustva sa tim? Stara je 4 godine i sterilisana.
mustang Posted March 11, 2019 Posted March 11, 2019 ima li neko preporuku za lek, macka moje bff otkazuju joj bubrezi (80%), a terapija koju koristi nagomilava joj se kalcijum macka izgleda ko mladoliko ali ima 14 godina. nece da jede i cesto povraca
Recommended Posts