mlatko Posted November 13, 2018 Posted November 13, 2018 tuzna li je macka?i meni je palo na pamet isto pitanjeInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Caligula Posted November 15, 2018 Posted November 15, 2018 (edited) Naleteo na mog pokojnog Mileta, slikao ga jednom dok je pichio krovom :( Edited November 15, 2018 by Caligula
Joshua Posted November 17, 2018 Posted November 17, 2018 (edited) ova šatro normalnija voli da se pentra. kad me šlog nije strefio jutros. krenem da je skinem, čujem drugu koja iza proizvodi ono mini frktanje ko mogvaj i do pola je već u wc šolji (zaboravili da spustimo poklopac). razumećete da nisam stigla da slikam kakav džumandži početak dana, majko mila. Spoiler u ostalim vestima: mislim da prskalica počinje da radi...'nako. i dalje se pentraju al je sad dovoljno da im je pokažem pa da siđu. iz nekog razloga bolje funkcioniše protiv pentranja po šanku nego po stolu. sirće po kablovima pak šljaka besprekorno. Edited November 17, 2018 by Joshua
Lancia Posted November 17, 2018 Posted November 17, 2018 Vidi joj se po wtf pogledu da si je ti tu postavila radi slikanja. bas bi se maca uzverala bez razloga na vrata.
Joshua Posted November 17, 2018 Posted November 17, 2018 provalio si me. ustvari je čitala marksa, a meni bilo dosadno + lovim internet lajkove
Frau Gabrijela Posted November 17, 2018 Posted November 17, 2018 super su ti zvrkovi, josh. računaj da postoji mogućnost da se smire za dve do tri godine.
Lancia Posted November 17, 2018 Posted November 17, 2018 23 minutes ago, Joshua said: provalio si me. ustvari je čitala marksa, a meni bilo dosadno + lovim internet lajkove za macu komunjaru. Od mene valjda znas da vazda imas lajk, nema potrebe da pentracis mace po vratima i da ih ucis da plivaju u wc solji;)
renne Posted November 17, 2018 Posted November 17, 2018 1 minute ago, Frau Gabrijela said: super su ti zvrkovi, josh. računaj da postoji mogućnost da se smire za dve do tri godine. oko pete godine se obično smire
Joshua Posted November 17, 2018 Posted November 17, 2018 (edited) 8 minutes ago, Majo said: za macu komunjaru. Od mene valjda znas da vazda imas lajk, nema potrebe da pentracis mace po vratima i da ih ucis da plivaju u wc solji;) aj neću onda više. neka čitaju na miru. 8 minutes ago, Frau Gabrijela said: super su ti zvrkovi, josh. računaj da postoji mogućnost da se smire za dve do tri godine. fala, frau, toplo mi oko srca, ko da mi je vučić lično zagarantovao nešto @renne izginućemo do tad, cenim. ja nisam navikla na ove "prave" mačke. ona moja siva persijanerkica je uvek bila kao pucvarica - ležanje, predenje i povremeno maltretiranje moje sestre. možda mi se kao mače 2-3 puta popela na leđa... skroz sam zaboravila kako se ponaša mače-mače. Edited November 17, 2018 by Joshua
renne Posted November 17, 2018 Posted November 17, 2018 to je to, skakanje na vrata, ormane, viseće delove kuhinje, uvlačenje u sve kese i kutije (ovo rade i matore mačke) Dobro nam došla u svet pravih mačaka
Recommended Posts