halloween Posted August 6, 2018 Posted August 6, 2018 I ja sam to radila moj mački koja je živela u dvorištu. Donela sam joj dva siročeta mačeta, pored njena dva. Prvo se opirala i ljutila i samo odjednom pristala da im da da sisaju. Posle toga, ponašala se kao da su njena, nije se time više bavila. Imaju dirljiv instinkt kad se omace.
Sara Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 sve mi je teže da Cici uteram u kuću. Dve noći već prespavala napolju. Motrim je koliko mogu, najveselija je mačka ispred zgrade, skitnica. U stvari vesela joj priroda, i kad je u stanu vesela je, kad šeta sa nama, trči oko pasa i preskače ih, penje se na drvo pa skače dole, divan karakter ima
slepa živana Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 e pa mačkari, srećan vam međunarodni dan mačke!
peralozac Posted August 17, 2018 Posted August 17, 2018 Pojedinim ukućanima Đinđa u mislima. A nije da nije htela da ide.
halloween Posted August 17, 2018 Posted August 17, 2018 (edited) @peralozacKako je slatka! Bila sam zbunjena dok nisam videla gde si otišao na skijanje. Divno, piši češće. Zbog te univerzalnosti koja se povremeno ukaže, volim forum- u njemu je i zima i leto, i noć i dan. Edited August 17, 2018 by halloween
roksi Posted August 18, 2018 Posted August 18, 2018 secerko, za malo slepi putnik. a i super vam je snezna maca
Sara Posted August 18, 2018 Posted August 18, 2018 Skroz žuta ženka, imate retkost 🙂 I sneško je strava
Sara Posted August 25, 2018 Posted August 25, 2018 niko ne kaci svoje macke, nije u redu vreme je da odem po Cici, vec je 2 sata napolju sad sam pocela da tripujem da ce neko da je ukrade inace, brat mackomrzac praistorijski uzeo mache, pokupio jednog sivog machka iza maxija, dali mu ime Vukota, jos sam u stanju shoka
mustang Posted August 25, 2018 Posted August 25, 2018 koliko vasih macaka se zove cici? svaka druga cici
Sara Posted August 26, 2018 Posted August 26, 2018 jeste cesto, znam i ja par stvar je u tome sto nisam planirala da je zadrzim, pa je dobila privremeno ime dok je se ne resim cica-maca postala cici-pici, cicishe-picishe i na kraju zvanicno Cicmic upisano u zdravstveni karton, nekad je zovemo samo Cic, ime je zgodno za tepanje, a i ide uz nju ovoko umiljatu. Kad se samo setim kako sam kukala sto mi na put nije stala neka dekorativnija macka, zuta ili bar bela, a sad mi je ona najlepsa u svet
Miljenko Posted August 27, 2018 Posted August 27, 2018 Malopre cujem neku jurnjavu u kuhinji. Kad ono usao mis sa terase i uleteo u "ofsajd". Tako je misonja 15 minuta leteo kao loptica na sve strane. Na kraju ga je jedno mace "prisvojilo" i odnelo u dvoriste. Jos traje igra.
halloween Posted August 27, 2018 Posted August 27, 2018 (edited) Uživo praćenje uzrečice "mački do igranja, mišu do plakanja". Edited August 27, 2018 by halloween
Recommended Posts