halloween Posted July 10, 2018 Posted July 10, 2018 Levo dečak, desno devojčica. Okrenuli nam dupeta- ne postojite dok krckamo granule.
Sara Posted July 11, 2018 Posted July 11, 2018 Nije valjda da možeš da im proceniš pol samo na osnovu one slike?
halloween Posted July 11, 2018 Posted July 11, 2018 Naravno, ja sam kao Alan Čumak. Samo pretpostavljam, po obliku glave i ušima. Mada, desno je malo veće od levog.
Sara Posted July 11, 2018 Posted July 11, 2018 I kod ovih mojih ženkica manja i mršava, a muški trutići Meni trebalo stručno lice da ih definiše, al polako postajem znalac🙂 Kolko bih bila srećna kad bi ove moje uzeo neko u paru ili bar da taj neko već ima nekog psa ili mačku U drugim vestima više ne mogu ni pod tuš od operativaca 😂
Miljenko Posted July 11, 2018 Posted July 11, 2018 (edited) Trenutno je u toku prvi izlet u dvoriste (van terase). Okijeva (labradorka) voda, stoji ispred terase, ovi se postavili da piju iz njene posude, tako da ona ne moze da pridje. Edited July 11, 2018 by Miljenko
gone fishing Posted July 11, 2018 Posted July 11, 2018 4 hours ago, Sara said: I kod ovih mojih ženkica manja i mršava, a muški trutići Meni trebalo stručno lice da ih definiše, al polako postajem znalac🙂 Kolko bih bila srećna kad bi ove moje uzeo neko u paru ili bar da taj neko već ima nekog psa ili mačku U drugim vestima više ne mogu ni pod tuš od operativaca 😂 4 hours ago, halloween said: Naravno, ja sam kao Alan Čumak. Samo pretpostavljam, po obliku glave i ušima. Mada, desno je malo veće od levog. - to se nekada može provaliti i po šarama, trobojne mačke su obavezno ženke, jednobojne ili dvobojne mogu biti oba pola
I*m with the pilots Posted July 11, 2018 Posted July 11, 2018 (edited) 1 hour ago, halloween said: Da, a potpuno narandžasti obavezno mužjaci. U pansionu koji se u vise navrata brinuo o Miti je bilo vise puta narandzastih devojcica (narandzasto-belih mislim). Sad vidim da kazes potpuno narandzasti, ne znam da li sam videla bas skroz narandzastu macku do sad. Edited July 11, 2018 by I*m with the pilots
Sara Posted July 11, 2018 Posted July 11, 2018 Ne baš, ima i trobojnih mužjaka ali su jako retki i po pravilu sterilni Takođe, postoje i oranž ženke, lično sam jednu udomila kao mužjaka, pa me vlasnica posle zvala da javi kako joj je veterinar pri vakcinaciji mačeta otkrio da ima izuzetak, srećom njoj nije bilo bitno
halloween Posted July 11, 2018 Posted July 11, 2018 3 hours ago, slepa živana said: muške mačke imaju i testitse a ženske nemaju. Živana zaviruje mačkama pod rep.
Sara Posted July 12, 2018 Posted July 12, 2018 Najebali su ne vidim najbolje preko fona, al čini mi se da je moje mače mnogo lepše
Sara Posted July 12, 2018 Posted July 12, 2018 Jbt! Još stavili kao primer malera Stoka! Meni ništa neće prodati
Recommended Posts