Miljenko Posted July 10, 2018 Posted July 10, 2018 Video sam ih jutros blizu lokalne pijace. Nasao sam ih pre sat vremena u ulazu obliznje zgrade; leze na otiracu, jedno preko drugog, kako bi se zagrejali.
Miljenko Posted July 10, 2018 Posted July 10, 2018 Hocu. Ovo je slikano kod mene, pre otprilike dva sata. Trknuo sam po granule odmah. Trenutno spavaju razdvojeni (kauc i fotelja). Ocekujem neku zestoku jurnjavu oko 5 ujutru.
Frau Gabrijela Posted July 10, 2018 Posted July 10, 2018 4 hours ago, Miljenko said: Novi clanovi domacinstva. čestitam! baš lepo što će ostati zajedno.
Joshua Posted July 10, 2018 Posted July 10, 2018 9 hours ago, Miljenko said: Novi clanovi domacinstva. baš su nekako baksuzići
Miljenko Posted July 10, 2018 Posted July 10, 2018 Sedim ispred kompa, a oni se ufrontili na kaucu na kome spavam. Najpre valjanje, zatim medjusobno povlacenje za usi i na kraju dremka.
Miljenko Posted July 10, 2018 Posted July 10, 2018 Stavio sam zimsko cebe na fotelju, no tesko da ce to nocu imati nekog efekta. Eventualno da im skrene paznju dok sve rasporedim pred spavanje.
Recommended Posts