Joshua Posted July 7, 2018 Posted July 7, 2018 44 minutes ago, Frau Gabrijela said: @joshua odlično! tvoj zver? Ih, da je moj mene ne bi bilo Al razmisljam da nabavim od septembra...neku manje opasnu
gospa buba Posted July 9, 2018 Posted July 9, 2018 tu machku ti niko nece uzeti. biliv mi [emoji38]ol:sent from bubamoto
Frau Gabrijela Posted July 10, 2018 Posted July 10, 2018 14 hours ago, gospa buba said: tu machku ti niko nece uzeti. biliv mi ol: sent from bubamoto tačno. ta mačka uzima šta ona hoće.
slepa živana Posted July 10, 2018 Posted July 10, 2018 12 hours ago, Barsa said: 15 hours ago, Sara said: TA DAM !!!! ko šišmiš?! Ko marsovac?! prelepo. dobrodošli na moj desktop
Sara Posted July 10, 2018 Posted July 10, 2018 Bolje Vas nasli, ja drzim Koncica mislila sam cak da nju stavim na avatar ali ne mogu TO da uradim Sari, ionako im vec radi o glavi ciki je nezna kao pahuljica, mnogo delikatno i pametno mace udomicu je vala, kao caricu, ne bila ja ja ne moza ona nikome da bude baksuz, naprotiv, otkad su `moji`nikad me toliko cesto nisu obuzimali trenutci da nicim izazvano slavim zivot necu vas daviti vise, javicu sta je bilo na kraju sutra je veliki dan za Cic, ide na sterilizaciju, usrala sam se ziva.
Sara Posted July 10, 2018 Posted July 10, 2018 14 hours ago, Barsa said: o boze, tacno mogu da se zamislim u toj situaciji
Recommended Posts