Haralampije Posted June 13, 2018 Posted June 13, 2018 52 minutes ago, Miljenko said: E ovo je nesto novo. Macke plivaju ihaa ali kad moraju
halloween Posted June 13, 2018 Posted June 13, 2018 Kad se setim pokojnog Mite, Beograđanina na privremenom mačjem radu u Morinju. Strasni ribolovac, koji mi je pravio društvo na plaži, a, glavni ulov su mu bile ribe - mačkulje.
InvisibleLight Posted June 14, 2018 Posted June 14, 2018 On 13.6.2018. at 16:58, Haralampije said: <3 dome port
I*m with the pilots Posted June 16, 2018 Posted June 16, 2018 Mislite? :/ ... I veterinar se slaže sa vama.Miti nije odgovarala terapija izgleda, pa je imao proliv i pravio haos po kuci. Sad shvatih da nikada ranije nisam imala takve situacije sa njim. Kapiram da nam ljudi nikada više neće čuvati mačke.. Dobio je druge lekove i javiše da je malo bolje. Uzgred, očekivala sam malo...intenzivnije reakcije na bebu u kući, ali ništa od njih. Minnie je svesna da tu nekog ima i da ne treba baš da gazi po novom objektu, a Mita barem reaguje na plač tako što dodje do mene i - zahteva da se mazi Ništa nalik onim video snimcima sa interneta
I*m with the pilots Posted June 16, 2018 Posted June 16, 2018 Mita je danas izdahnuo, 15 minuta posle epilepticnog napada. :( :( :(
Recommended Posts