Sara Posted June 3, 2018 Posted June 3, 2018 (edited) Bravo Bradiko mi smo juče odneli dva Buvaća u nove domove, imaju tek mesec i po ali šta da se radi Ono na šta nisam računala je da će mačka toliko da pati, od juče je u teškoj depresiji, traži ih non-stop Imam rok do sledeće nedelje da udomim još dva, muka me hvata ogrlicu smo skinuli, mačkari mi rekli da je smrtni greh staviti mački bilo šta oko vrata Edited June 3, 2018 by Sara
Sara Posted June 3, 2018 Posted June 3, 2018 (edited) njih dva su mi ostala Čikita i Končić ne valja životinjama koje ne planiraš da zadržiš davati imena, jače ih zavoliš Cicmic od kad je u depresiji ni njima više ne daje da sisaju, noćas oboje spavali kod nas u krevetu i to u sredini, na taj momenat me obavestio lakat u leđa i upozorenje da se ne vrtim ko mečka Srećom dragi uvek na oprezu, živ mi bio Edited June 3, 2018 by Sara
bradilko Posted June 3, 2018 Posted June 3, 2018 meni već žao što ide večeras..jebiga a sve mi popišala po kući bleska jedna
Sara Posted June 3, 2018 Posted June 3, 2018 (edited) e, ovi moji su čudo, od starta i oni i mačka koriste posip, dok su bili skroz mali ona ih je čistila, a ja samo menjala prostirku ispod njih, prvo sam držala posip u istoj sobi gde su spavali, posle vidim da Cicmi to ne voli pa sam iznela na terasu, ona ga uredno koristila svaki put. Mačići kad su počeli da se šetkaju prvo išli na posip na poslužavniku pored fotelje, posle u neki improvizovani wc od kutije, ali vrlo brzo i oni počeli da završavaju poso ko velike mačke na terasi e, da, prvo što su uradili kad su videli posip počeli da ga jedu, ja reko pocrkaće, ali nije im ništa falilo, žilavi razbojnici Edited June 3, 2018 by Sara
Miljenko Posted June 3, 2018 Posted June 3, 2018 Sto nisu blize, da ih ja pokupim; jos nisam udomio kod sebe neko macence, nakon sto sam ostao bez Saurona.
Hamlet Strašni Posted June 3, 2018 Posted June 3, 2018 Ja juče udomio mačora. Jedno 3-4 meseca. Crn kao onaj iz Majstora i margarite. Miško se zove...
Sara Posted June 3, 2018 Posted June 3, 2018 (edited) Nek vam je sa srecom! Cestitam crne macke su Miljenko, koliko si daleko Edited June 3, 2018 by Sara
Frau Gabrijela Posted June 4, 2018 Posted June 4, 2018 ma dajte, ide neko ovih dana na tu stranu sigurno. nije valjda jagodina preko sveta. izorganizujte se nekako da se udome zverčice. [emoji5]
roksi Posted June 4, 2018 Posted June 4, 2018 21 hours ago, Sara said: Koncic p.s. hamlete, cestitke za mishka:)
Sara Posted June 4, 2018 Posted June 4, 2018 Moglo bi se organizovati, svakako nije preko sveta, samo što ja volem ko profajler da osmotrim udomitelja izbliza, malo pripretim, uteram mu ljubav spram mog mačeta u kosti... ... i tako to Milaim kreativan kao i obično
halloween Posted June 5, 2018 Posted June 5, 2018 (edited) Nosila sam Mimija da primi vakcinu kod veterinara. Pošto je sve blizu, stavim ga u transporter, pa pešice. Naiđem na komšinicu koja je valjda htela još nešto osim "dobar dan", pa kaže- a vi malo u šetnju sa macom. Stvarno misli da sam luda, mačak ma 6 kg, a transporter još 1,5 kg. Edited June 5, 2018 by halloween
Recommended Posts