Jump to content

Featured Replies

gazda :evilsmile:

Pogrešan topik

Edited by Sara

• Author

Kad macos utrci unutra, prvo mu se obradujes kao takvom (jos 1 dan da ga nije zgazio neki kamion),  a onda ga podignes i nabijes nos u njegovo svilenkasto krzno, a ono mirise na lavandu, ruzmarin i tako nesto (jer je u takvom zbunju cmavao)... <3

800_20180428_143451.jpg

samo da se ponadas, da ce da se usunja u neciju plantazu marihuane.

e, moji su bas ovakvi, kao ovaj sa klipa, 3 muzjaka

jedino je Dante zensko :D

juce smo se upustili u avanturu, vodili smo Cicmic sa nama u vikendicu, novo iskustvo za nju totalno, prvo transporter, kola, stres onoliki.... cim smo izasli iz grada otvorim transporter, ona izdje, predje napred kod mene u krilo, posle 5 min vrati se nazad na zadnje sediste i tu je bila mirna do kraja puta, na placu vrsljala oko kuce, ja je pratila, ona najvise isla za psima, jurila leptire, igrala se, istrazivala, ponasala se perfektno. Macici sve vreme bili u kuci, jedino nije dala da i njih iznesemo napolje, pokusala sam ali ona ih odmah hvata za vratove i hoce da ih vrati nazad unutra. Tako da smo od toga odustali. Jednom recenicom Cicmic je savrsena macka <3

https://imgur.com/a/yOf16kC

Edited by Sara

:heart:

Dobro pazim da noge ne prebacujem preko ivice kreveta, jer ako se opustim pa zaboravim, mačak to shvata kao izazov i juriša da hvata i noktima i zubima. Izgrdim ga, ali on usijao očima, ništa ne čuje. Izgiboh.

Našu mačku izluđuju stopala ispod ćebeta/jorgana. Kidiše šapama na tu nevidljivu životinjku, što kažeš usijanih očiju. Malo ih otkrijem i instant gubi interes. Pokrijem ih i sve ispočetka. Slabo povezuje gradivo :) 

32762354_445644669214276_498239879336742

Ovu pozu često viđam u zadnje vreme :D

Mačići danas imaju 27 dana, još neće da jedu samostalno, samo sisaju i debeli su kao ćufte. 

Zato hoće da begaju na sve strane 

Pa gde su slike ?  :D

ćufte :lol:

cekam drugaricu da ih slika ljudski, kad ja slikam fonom ispadnu mnogo manje lepo nego sto jesu

nezgodno je sa slikanjem crnih i sivkastih zverova, jos ovi ili spavaju na gomili ili beze kud koji, a od skora su poceli i medjusobno da se makljaju

edit: jos ih nisam ni oglasila, sve nesto kao mali su ima vremena, a od mackine sterilizacije mi se dize kosa na glavi. Dobra vest je da su 2 muzjaka vec rezervisana, nece valjda ljudi da se pismane. Jedino je Dante zenkica, tigrasti su muski, a njih je lakse udomiti

Edited by Sara

:heart: