Sara Posted March 22, 2017 Posted March 22, 2017 Naseckam mačkama salamu, dođe vrana, otera 3 mačke i ukrade salamu O_o
Caligula Posted April 12, 2017 Posted April 12, 2017 Ljudi, ako nekome treba super mache ili zna nekome kome treba, ja napravio video jer ih imam pet komada i moram da ih podelim cim prije. Evo simpaticnog videa, svi su zdravi i veseli, pomagajte jer ne mogu da ih ostavim u stanu, podstanar sam.
mustang Posted April 12, 2017 Posted April 12, 2017 mnogo su slatki al dolly je :) ... super je video :)
Sara Posted April 12, 2017 Posted April 12, 2017 ja cu da podelim po fejsu i nekim grupama, to pomaze
pbg12345 Posted April 13, 2017 Posted April 13, 2017 macak star 8-9 meseci, koji inace jede kao lav :D poslednjih dva-tri dana odbija hranu i samo spava relativno skoro (pre oko 15 dana) je poceo izlaziti u dvoriste u kom ima i drugih macki, do tad je bio u stanu bez drugih zivotinja kasnije popodne ce kod veterinara, ali da li neko mozda ima nekakav savet, na osnovu ovakvog ponasanja?
spettacollo Posted April 13, 2017 Posted April 13, 2017 Jesi ga pregledao da se negde nije uhvatio krpelj? Hoće neki put tako da odreaguju.
I*m with the pilots Posted April 13, 2017 Posted April 13, 2017 Moj je zaradio neku upalu grla prosle godine i tako danima nije jeo ali se nije ni zalio, samo je spavao i delovao nekako tuzno. Veterinar mu je dao lek na biljnoj bazi, brzo se vratio u normalu.
Caligula Posted April 13, 2017 Posted April 13, 2017 (edited) Hvala ljudi, jedan udomljen dva rezervisana za sada:) @Mustang, dolly je kamera na skejtu:) Edited April 13, 2017 by Caligula
Frau Gabrijela Posted April 13, 2017 Posted April 13, 2017 Hvala ljudi, jedan udomljen dva rezervisana za sada:) super su, ali malo reklame nikad ne škodi. :) i ja sam podelila video. držim fige da se što pre udome. :)
Recommended Posts