Jump to content
IGNORED

Mačke

Recommended Posts

Posted

Maru je apsolutni genije . koje razočarenje kada shvati da je kutija premala pa stavi samo galvu unutra :lol:moje trikolorno ljubimče9783247946_50af7a3081_z.jpgpovremeno praktikuje sunčanje u poslužavniku9783229115_4e28739da5_z.jpg

Posted (edited)
http://www.youtube.com/watch?v=CjB_oVeq8LoOvako sam ja pre nesto vise od godinu dana pronasao jos manje mace od ovoga koje je jedva davalo znake zivota. Danas ziva, zdrava i izuzetno luda uziva kod moje prijateljice :)Neki dan sam je prvi put video posle sto godina jer smugne svaki put kad se ja pojavim i izadje tek kad odem. Ne znam da li me se plasila iz nekog razloga ili se mozda seca nase voznje biciklom kad sam je doneo :) Edited by katamaran
Posted

ovaj video me juče oduševio, al onda sam u komentarima na yt videla da je mače ipak uginulo od nagutanog dima :( . ako je tačno...

Posted

Senka pre par dana počela da prede, i to nonstop prede, skoro bez prestanka. I traži da je mazimo. Odjednom je počela da se ponaša kao mačka, a ne kao krvoločna zver. Nemam pojma šta joj je? Nismo naučili, ali nikako

Posted

Mačke imaju fazon da promene kompletan temperament tu i tamo.

Posted

I moj macor se naprasno razmazio.

Posted

Sasvim moguce :)Sad mu je i risiver od kablovske (koji se greje kao lud) postao novo omiljeno mesto za sedenje.

Posted

Mačke su oportunistički gadovi.

Posted

Jesu definitivno. Mada je i pre bilo hladno pa se nikada nije tako ponašala

Posted

Vratila sam RIstu kod tate, teška srca, ali bolje i za nju (ispostavilo se da je devojčica) i za mene. Po ceo dan je bila sama, bežala od svakog gosta. Nisam mogla da mrdnem nigde duže od 24 sata, a da pri tom ne moljakam poznanike da prihvate ulogu mačijeg batlera. Sad opet ima dvorište, a tata je bespogovorni poslužitelj (bude ga 4 mačke kad ujutru zalupaju na vrata od kuće).

Posted
hladno im a vi ste topli?
Apsolutno. Meni se nekad čini da Šule misli da se smak sveta bliži svaki put kad tako krene odjednom gadno vreme i onda obavezno spava sa nama. Dok se ne prolepša ili dok se ne navikne. Noćas je spavao tako što je svom dužinom obgrlio moju ruku, sve vreme ispod ćebeta.
Posted

Moja Jefimija iz godine u godinu - isto. Čim zahladi dolazi da se mazi non stop, da spava kod mene u krevetu itd. Leti imamo svako svoju spavaću sobu. :)

Posted

Moj Micko se, od kako traju ove hladnoće, zaljubio u jedno narandžasto ćebe, do te mere, da postaje opsednut posedovanjem istog :D

Posted

A na konto te iznenadne mazljivosti....eywc.jpg