S.L. Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Имали смо исту такву (мало мање беле, нарочито по леђима), 2000-2006, и исто се звала Мрвица :)А јел шени и сквичи? Је ли успела да развије СуперСквик*?----* СуперСквик је хипнотичка техника коју заморци вежбају на својим људима. Познаје се по томе што и 500км од куће примећујеш где расте лепа трава коју би вредело покупити и донети кући.Ne šeni, više voli da komanduje. Doručak najkasnije u 10h, inače će da razbudi ceo komšiluk pištanjem.Kad zeva, može vrapca da proguta. Kad neće da se mazi, napada šake, mada folira jer ne grize.Još nisam počeo da berem travu, ali, sada pored hleba i šargarepa je postala obavezna stavka u kupovini.Jedva čekam da još poraste :)
palchica Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 (edited) srdjan, mrdjan i mladjan, tako da ih nazovem :lolol:predlozicu tetki da ih tako nazove.evo ti jos slika :D Edited August 4, 2011 by palchica
darling Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 (edited) :wub: joooooj vidi te glupave pogledeee jooooooooooooooooj(al sam recito iskazala svoje odusevljenje ) Edited August 4, 2011 by darling
Avik Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 (edited) Pozdrav društvo,relativno novi član foruma, topic mi je jako zanimljiv, pa rekoh da se pridružimo ja i moja mala banda :) Ovo je BritaA ovo je Charliehehehehe Edited August 9, 2011 by Avik
Avik Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 (edited) Malo se zeznula sa sličicama, prevelike su :( Izvinjavam se zbog ovoga, ispravila sam. :) Edited August 9, 2011 by Avik
Lancia Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Brita Charlieja po avataru ocekivao nekog mastifa u najmanju ruku, kad ono igracke.dobrodosla :)
Avik Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 hehehehehevolem ja velkačke rase, da se razumijemo. Međutim, puno putujem pa su manje rase lakše za transport i vucaranje. I za sjedenje na zadnjem sjedištu auta :) I za ono "igračke". Eeee, ponekad stvari nisu onakve kakvim se na prvi pogled čine. Ono malo sićušno, što ima dve kile sa sve mašnom i onom kokoši je ustvari Kerber! I to onaj pravi, troglavi.
Nico Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 (edited) Ovo je moja menazerijaEddieMicko (levo) i Coco (desno) Edited August 11, 2011 by fluffer
yolo Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 jes malo sutra, kladim se da bi ova coco razbila eddie u fristajl fajtu!
Nico Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 (edited) baš su prave gospođePa nisu bas najmladje, Micko ima skoro 15 godina, a Coco 6 i po. Eddie je beba, 19 meseci.Evo manje ustogljena varijanta i to tako da i gazza bude zadovoljan planetarnim poretkom :) Edited August 11, 2011 by fluffer
Recommended Posts