расејан Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Mrvica je malo porasla. Имали смо исту такву (мало мање беле, нарочито по леђима), 2000-2006, и исто се звала Мрвица :)I ždere 10x na dan А јел шени и сквичи? Је ли успела да развије СуперСквик*?----* СуперСквик је хипнотичка техника коју заморци вежбају на својим људима. Познаје се по томе што и 500км од куће примећујеш где расте лепа трава коју би вредело покупити и донети кући.
lord_s Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 zavrsih re-organizaciju picture foldera, pa reko' da bachim jos jednu -
palchica Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 ako neko želi da kupi štene (ili sva tri, zašto da ne :) ) zlatnog retrivera, mužjaka, starog 2 meseca, vakcinisanog, sa svim papirima, neka šibne pm.
Frank Pembleton Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 vec mu je 10 godina..Neke rase ulaze-izlaze iz mode a on ---k'o merceds kvalitet uvek u modi ;)
lord_s Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Neke rase ulaze-izlaze iz mode a on ---k'o merceds kvalitet uvek u modi ;)Otprilike tako.Kada smo se dogovarili na kucnom savetu da uzimamo stene, nije se ni postavljalo pitanje koje rase ce biti.To se nekako podrazumevalo :)Izuzetno inteligentan i miran, prosto "upija" svu negativnu energiju iz mene i katkad mi je dovoljno desetak minuta sa njim u dvoristu da zaboravim sve svoje trenutne probleme.
darling Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 (edited) :wub: prosto pozelim da meni na sisi capcaju ova trojica... srdjan, mrdjan i mladjan, tako da ih nazovem proradio mi instinkt.bozanstveni su. Edited July 31, 2011 by darling
ducca Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Lepota, 2 meseca old i 2 dana staza u kuci (za to vreme kilogrami izmeta :P ). Jos ne mozemo da se usaglasimo za ime :)
belch Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 iiijao!neka ostane lepota, skroz odgovara :wub: :wub:
belch Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 pa ne moze cira ako je devojcicaduco molim te reci mi da necete da joj secete usi!
aram Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 (edited) a što ne može, ovde su sva imena koja završavaju na a ženska.tako moj kolega stalno dobija pisma sa "Liebe Frau Nikola... ^_^ Edited August 1, 2011 by aram
ducca Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 pa ne moze cira ako je devojcicaduco molim te reci mi da necete da joj secete usi!Nikako ;) Ne bih imao srca. Majka je ista kao ona, crna i prelepa sa prirodnim usima, ne pada mi na pamet da je sakatim. Inace danas smo primili prvu vakcinu i bili smo hrabri :P
Recommended Posts