Hippie Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 A jel i leti napolju, ili samo seta po travi?bas je super :)naravno da leti;tupson cim se udaljim neki metar od njega, odma leti za mnom
Amos Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Pronašla sestra mače na putu iz vikendice. Mjaukalo na sred druma, zamalo ga nisu zgazili. Ništa živo ne vidi, samo mjauče i prati nas po glasu ili kretanju. Trenutno smo inkubatori na smenu. Mleko pije iz piksle tako što celo uđe u nju, pa se onda više kupa nego gosti. Izgleda da će preziveti, mjauk je sve glasniji :)
S.L. Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Pa koliko je malo to mače? :o Oni progledaju u roku od 2 nedelje. A tako malo mače mora da se hrani na svakih par sati.p.s. svaka čast za pomoć maloj maci. :)
Amos Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Faktički jeste progledalo, ima one nekako mlečno plave oči, ali skoro ništa ne vidi. Ako stoji na korak od mene, a ne govorim, nema pojma da sam tu. Verovatno ima tri-triipo nedelje. Veterinar reče da je najbitnije da jede i da joj masiramo stomak kako bi mogla da odradi kenjaž. Nemam puno iskustva sa mačkama jer sam alergičan na njih, ali ova izgleda još nije stigla ni da razvije to na šta sam alergičan jer nemam nikakvu reakciju. :D
kapetanm Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 (edited) Uploaded with ImageShack.us Edited June 21, 2011 by kapetanm
Ryan Franco Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 to poraslo od prošlog puta?ja bio ubeđen da je neki maltezer.
dranata Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 ne mogu i ne želim da verujem ni ja. Nemojte više kod frizera, ako baš ne morate...:(
kapetanm Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 (edited) Pa moralo bre - ućebio se, ide leto, dečko je morao sportsku frizuru. Malo je ostala čirokana, ali to je taj. Slikan je neposredno posle šišanja dok je bio depresivan kao ošišani hipik.McCabe, ovo je veća slika ;)Edit: Jel ima neko žensku za njega, belu srednju pudlu, dobro građenu™ ? Edited June 21, 2011 by kapetanm
gagilija Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 (edited) Faktički jeste progledalo, ima one nekako mlečno plave oči, ali skoro ništa ne vidi. Ako stoji na korak od mene, a ne govorim, nema pojma da sam tu. Verovatno ima tri-triipo nedelje. Veterinar reče da je najbitnije da jede i da joj masiramo stomak kako bi mogla da odradi kenjaž. Nemam puno iskustva sa mačkama jer sam alergičan na njih, ali ova izgleda još nije stigla ni da razvije to na šta sam alergičan jer nemam nikakvu reakciju. :Dkupite u pet shopu onu flasicu sa cuclom za macice i kucice, ako vec ne ume da pije iz tacne...jadnicak Edited June 21, 2011 by gagilija
Recommended Posts