boshoku Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 (edited) moram da priznam da za guranje njuške štenca u proizvod bešike and/or debelog creva, nikad nisam čuo - davno nešto što je u tom domenu, načuh za mačke, no, ne tvrdim pošto se ne razumem anw, treba nekoliko meseci da postanu house trained, posle je pesma Edited February 1, 2017 by boshoku Link to comment
mustang Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 (edited) gde ste ribe, stigo zdravko colic :) boshoku valjda nece trebati meseci, odlepila bih. Edited February 5, 2017 by mustang Link to comment
halloween Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 Dugonogo štene kao Miša Barišnjikov. Link to comment
mustang Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 hahahhaahaha daaaaa :) isekla sam se juce kada mi se ucinilo da mu je govno krvavo. a on pojeo moje cepove za usi za spavanje koji su drecave narandzanste boje :) stoka :) ne znam sta mu je juce bilo cim mu se prispava kao dete dodje do mene da ga dignem pa kod mene u naruxju da spava Link to comment
iDemo Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 Divan je ❤️ štene hrta? "mali engleski" hrt aka whippet. 12 nedelja miran, pitom i cutljiv i pre i posto je negde na 2/5 cetvorosatnog puta bacio peglu... cool je Link to comment
Sara Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 Znači tek je stigao, treba da mu slavite 'dodješ mi dan'☺️ Super rasa, lepa za oko Link to comment
Lancia Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 Pas je lepo vaspitani pozer i nobl do besvesti. Imaju nasi poznanici jednog takvog, sav je na note, gleda gde ce da stane, legne...uvek pomislim, kako bi me prekorno pogledao, kad prdnem u kuci. Jedino kad vidi veverice i zeceve, tad vidis da je ker a ne pokondirena brit lady. Link to comment
Sara Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 mi imamo jednu zenkicu u kraju, sparing partner svima, kao vetar, jedina muka sto joj je pretanka koza i cim se neko o nju ocese odmah pada krpjenje Link to comment
iDemo Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 Mi smo ovog uzeli sa farme - taj je sve samo ne 'na note' a videli smo ga (sa familijom) na delu - kad su presli kod komsije i krenuli da jure ovce - ono 'od 0 do 100 na sat za 3 sekunde'... Sporta/zezanja radi al' kaze 'tata' da ih koristi u lovu na lisice i divlje svinje. Zubima kolje i jedne druge i nema sanse da mu pobegnu kad ih snimi. Meni/nama to i nije nekad drama jer ce da zivi u dvoristu - nista lov, samo macke po komsiluku i poneki zalutali posum. Link to comment
iDemo Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 mi imamo jednu zenkicu u kraju, sparing partner svima, kao vetar, jedina muka sto joj je pretanka koza i cim se neko o nju ocese odmah pada krpjenje rece nam matori (farmer) da je to tako ali da ih veterinari vrlo lako okrpe jer to obicno izgleda gadno na oko ali nije strashno... Link to comment
Sara Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 nezan je to pas za dvoriste farmer je od onih starih filozofa `na psu rana, na psu i zarasla`, ako, takvi obicno imaju najbolje pse Link to comment
Lancia Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 kolje divlje svinje? da nisi malo preterao :) ¿ inace divan pas, da ne bude zabune. Link to comment
beta Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 nek vam je sa srećom novi član familije. biće tu dosta jurnjave po dvorištu samo da se malko oslobodi i upozna komšiluk. Link to comment
Recommended Posts