Jump to content
IGNORED

Slike vasih ljubimaca

Cica83

Recommended Posts

moram da priznam da za guranje njuške štenca u proizvod bešike and/or debelog creva, nikad nisam čuo - davno nešto što je u tom domenu, načuh za mačke, no, ne tvrdim pošto se ne razumem

anw, treba nekoliko meseci da postanu house trained, posle je pesma

Edited by boshoku

hahahhaahaha daaaaa :)

isekla sam se juce kada mi se ucinilo da mu je govno krvavo. a on pojeo moje cepove za usi za spavanje koji su drecave narandzanste boje :) stoka :)

ne znam sta mu je juce bilo cim mu se prispava kao dete dodje do mene da ga dignem pa kod mene u naruxju da spava

Divan je ❤️ štene hrta?

"mali engleski" hrt aka whippet. 12 nedelja

miran, pitom i cutljiv i pre i posto je negde na 2/5 cetvorosatnog puta bacio peglu... 

cool je

Pas je lepo vaspitani pozer i nobl do besvesti. Imaju nasi poznanici jednog takvog, sav je na note, gleda gde ce da stane, legne...uvek pomislim, kako bi me prekorno pogledao, kad prdnem u kuci.

Jedino kad vidi veverice i zeceve, tad vidis da je ker a ne pokondirena brit lady.

Mi smo ovog uzeli sa farme - taj je sve samo ne 'na note' a videli smo ga (sa familijom) na delu - kad su presli kod komsije i krenuli da jure ovce - ono 'od 0 do 100 na sat za 3 sekunde'... Sporta/zezanja radi al' kaze 'tata' da ih koristi u lovu na lisice i divlje svinje. Zubima kolje i jedne druge i nema sanse da mu pobegnu kad ih snimi. Meni/nama to i nije nekad drama jer ce da zivi u dvoristu - nista lov, samo macke po komsiluku i poneki zalutali posum.

mi imamo jednu zenkicu u kraju, sparing partner svima, kao vetar, jedina muka sto joj je pretanka koza i cim se neko o nju ocese odmah pada krpjenje 

rece nam matori (farmer) da je to tako ali da ih veterinari vrlo lako okrpe™ jer to obicno izgleda gadno na oko ali nije strashno...