October 21, 200816 yr Сем оног савета на длану, немам ниједан други :Q).Ти Твоји мора да су пар. Код мене их долази неколико, а двојица се обавезно покољу (али тек тамо негде када клопа почне да понестаје). Тако им је, ваљда, и попустио тај живински рефлекс бежања од руке, јер у тучи уопште не примећују да сам их ухватио и да их одвлачим једног од другог, него гучу и истежу шијице да се опет дохвате.
October 21, 200816 yr Сем оног савета на длану, немам ниједан други :Q).Ти Твоји мора да су пар. Код мене их долази неколико, а двојица се обавезно покољу (али тек тамо негде када клопа почне да понестаје). Тако им је, ваљда, и попустио тај живински рефлекс бежања од руке, јер у тучи уопште не примећују да сам их ухватио и да их одвлачим једног од другог, него гучу и истежу шијице да се опет дохвате.Par, par, nego sta. Ugnezdili se na erkondisnu. Odricanje od klimatizovane prostorije zarad dobijanja dva drugara i nije odricanje, zar ne? :) A i ovi moji stezu sijice jedno drugom, ali u ljubavnom zanosu.
October 23, 200816 yr Oni su stvarno NASHI - chekaju pored ograde zato shto im celo selo donosi neshto za grickanje:Pramichak:Banda na okupu:
November 25, 200816 yr bliski susret (vidi Idfx-ov rep, straX je bio nemerljiv kad se suochio sa kravljom nogom dok je njushkao) sa Lepoticom:Ne, ona NE radi u Ivanjici :)
November 25, 200816 yr jel to krava nabacila siske il se meni cini? a za onog sa golubom jak ti ljubimac do mojega.
November 25, 200816 yr a za onog sa golubom jak ti ljubimac do mojega.A sta fali golubu? Nemamo svi uslove kao modesti.
November 28, 200816 yr modesty, magarad su mnogo wubava!! ali satelitska krava , nego, sta joj je to u usima?!
November 28, 200816 yr modesty, magarad su mnogo wubava!! ali satelitska krava , nego, sta joj je to u usima?!Si nekad nosila minđuše?
November 28, 200816 yr Si nekad nosila minđuše?Ја мислим да је то чип. Ако се изгуби, да је нађу преко сателита.
December 2, 200816 yr tek sad da vidite shta je rasipnishtvo. *KUCICA* za ptice, od 4 kvadrata a na 3 metra od zemlje:machka na drvetu, pogodite ko je ISPOD drveta