October 21, 200816 yr Сем оног савета на длану, немам ниједан други :Q).Ти Твоји мора да су пар. Код мене их долази неколико, а двојица се обавезно покољу (али тек тамо негде када клопа почне да понестаје). Тако им је, ваљда, и попустио тај живински рефлекс бежања од руке, јер у тучи уопште не примећују да сам их ухватио и да их одвлачим једног од другог, него гучу и истежу шијице да се опет дохвате.
October 21, 200816 yr Waldorf said: Сем оног савета на длану, немам ниједан други :Q).Ти Твоји мора да су пар. Код мене их долази неколико, а двојица се обавезно покољу (али тек тамо негде када клопа почне да понестаје). Тако им је, ваљда, и попустио тај живински рефлекс бежања од руке, јер у тучи уопште не примећују да сам их ухватио и да их одвлачим једног од другог, него гучу и истежу шијице да се опет дохвате.Par, par, nego sta. Ugnezdili se na erkondisnu. Odricanje od klimatizovane prostorije zarad dobijanja dva drugara i nije odricanje, zar ne? :) A i ovi moji stezu sijice jedno drugom, ali u ljubavnom zanosu.
October 23, 200816 yr Oni su stvarno NASHI - chekaju pored ograde zato shto im celo selo donosi neshto za grickanje:Pramichak:Banda na okupu:
November 25, 200816 yr bliski susret (vidi Idfx-ov rep, straX je bio nemerljiv kad se suochio sa kravljom nogom dok je njushkao) sa Lepoticom:Ne, ona NE radi u Ivanjici :)
November 25, 200816 yr jel to krava nabacila siske il se meni cini? a za onog sa golubom jak ti ljubimac do mojega.
November 25, 200816 yr mustang said: a za onog sa golubom jak ti ljubimac do mojega.A sta fali golubu? Nemamo svi uslove kao modesti.
November 28, 200816 yr modesty, magarad su mnogo wubava!! ali satelitska krava , nego, sta joj je to u usima?!
November 28, 200816 yr batticuore said: modesty, magarad su mnogo wubava!! ali satelitska krava , nego, sta joj je to u usima?!Si nekad nosila minđuše?
November 28, 200816 yr Lale Gator said: Si nekad nosila minđuše?Ја мислим да је то чип. Ако се изгуби, да је нађу преко сателита.
December 2, 200816 yr tek sad da vidite shta je rasipnishtvo. *KUCICA* za ptice, od 4 kvadrata a na 3 metra od zemlje:machka na drvetu, pogodite ko je ISPOD drveta
December 2, 200816 yr Waldorf said: Ја мислим да је то чип. Ако се изгуби, да је нађу преко сателита. :P