Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Slike vasih ljubimaca

Featured Replies

DSC02567.jpg
ja prvo pomislila da je to buduca snajka, tek posle videh da je bigl slatki u pitanju.a kad ce snajka?evo ga spijundzer.jpg
  • Replies 5.7k
  • Views 547.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• upoznajte kiru, parts unknown. nađena sa sestricom negde na avali. portret iz oglasa kada smo je udomili   i skoro dva meseca sa nama      

• Dobio sam dozvolu moderacije da pišem ovde i hvala im Stigla je u naš dom preko foruma, bila je maca sa specijalnim potrebama, spremna za uspavljivanje Uspeli smo koliko toliko da joj promen

• Od sinoć smo foster home ove devojčice (10 meseci stara, od toga provela 6-7 u azilu, mnogo umiljata), držimo fige da će u narednih par sedmica dobro da se slaže sa Vildom, pa da je i zvanično usvojim

Posted Images

dobrodošla na mrežu, mimi :wub:f_mimim_07a5d0e.jpg

:wub: vrlo dobrodosla!PS - snajka bi trebalo da dodje u oktobru...a bigl ima 4 meseca :)
  • 2 weeks later...
2i902f.jpgПа ти, Валдорфе, после ради...
IMG_0082.jpgOvo troje od desetoro su mu deca iz prvog braka...
Prelepi su... sad i ja pozelim jednog ovakvog... :wub:

Edited by mr@ki

hranis li je?ima li gliste?ili je samo pomodna? :rolleyes:
Prelepi su... sad i ja pozelim jednog ovakvog... :wub:
ovi mališani su sad momci i devojke od po 3 godine, jedan iz legla je otrovan, jedna devojčica je ukradena, ostali su već postali mame i tate tako da je moj pas već uveliko i deda.Ovo mu je bilo prvo leglo a bilo ih je dosad uf...nismo brojali,legla su uglavnom brojna,pa recimo ovako, da dosta šumadijskih labradora je sa 'nama' u srodstvu.Kad su najsladji... kad dodju da obidju oca, tad krene merkanje tipa 'e mnogo si mi poznat jel' smo se negde sreli' :lol:Picture044.jpg
hranis li je?ima li gliste?ili je samo pomodna? :rolleyes:
ima mesec i kusur na ovoj slici i ispala je duža nego što je!!!!!!!! angry.gif

uostalom, evo -_- f_IMG0315m_376c437.jpg

Ovo je Happy kada je bila malapicturegn7.jpgpicturegn7.867ac5a988.jpgA ovo je sada, sa 6 mjesecipicture330tu9.jpgpicture330tu9.446313ee90.jpgpicture282ik8.jpgpicture282ik8.78dca988b0.jpg

Edited by dacha od bosne

i jaaao Dacho kaka slatkica...vodi računa da se ne udeblja jel su bolesno proždrljivi....

da se malo apdejtujemo :)rizajzcm1.jpgrisazjzai0.jpg

Edited by Redridinghood

i jaaao Dacho kaka slatkica...vodi računa da se ne udeblja jel su bolesno proždrljivi....
Jeste medenica, ali ja ne razumem zasto je na svim slikama ( a slike su iz stana,kuce) ta prelepa kuca na nekom lancu. O cemu je rech?

uh, kakvi su vam ti prasići na slikama :wub:

Jeste medenica, ali ja ne razumem zasto je na svim slikama ( a slike su iz stana,kuce) ta prelepa kuca na nekom lancu. O cemu je rech?
Ma, ne možeš je smiriti. Rasturi cijelu kuću. Onda krene da se ganja s mačkom (moram i njegove sličice da okačim) pa nastane živa frka. Ali, ne brini, pustimo je da švrlja, dok ne počne da luduje. Kada smo je vodili u društvo drugih kuca, svi kažu da odavno nisu vidjeli ovako živahnog psa. Svi ostali se pored nje umore. Al' obećavam, uslikaću je bez lanca :rolleyes:

Edited by dacha od bosne