Jump to content

Slike vasih ljubimaca

Featured Replies

beskrajni wubovi :-))

hocu i ja u setnju s vama!!! <_< taman da mi usput objasnjavas neke stvari, a ja te kao ozbiljno slusam i pocinjem da menjam misljenje, a zapravo se druzim s tobom samo zbog Jacka :wub: :) macka je 1 prava zavodnica, a Jack tako mlad, naivan i dobrica. kako to da nimalo nije na tebe? :D

hocu i ja u setnju s vama!!! <_< taman da mi usput objasnjavas neke stvari, a ja te kao ozbiljno slusam i pocinjem da menjam misljenje, a zapravo se druzim s tobom samo zbog Jacka :wub: :) macka je 1 prava zavodnica, a Jack tako mlad, naivan i dobrica. kako to da nimalo nije na tebe? :D
Pravilno je objasnjavas neke stvari...Videcemo kad se vrnem iz Istre smrti. Do tada malo Darvina da prelistas... Pitacu te.
  • 2 weeks later...

Nismo se davno javili... Lenčarimo... Ko pravi lav... Onako lavovski...picture14de3.jpgPozdrav od Bubi di casa dare...Ako je fotka nejasna, a jeste, sorta je ovde pojašnjena... :rolleyes:

Edited by dare...

img3497obradjenaforumhb6.jpgOdavno nisam prezentir'o moju princezu.
  • 2 weeks later...

Bila je moja ljubimica 10 minuta i onda je morala da ode...sve što je lepo kratko traje <_< img1045rx6.jpg

Jack i dugar mu Duki u igri... jednostranoj doduse... Jack se Igra a Duki ne razume...2v2xie9.jpg

abcd0004kt3.jpgžućko spava na fotelji.

Edited by Jerry

ulloabahope6.jpgUlloa, mačak :)

Edited by Jerry

• 2 weeks later...

jedno ispredzgradno svacije blesavo kucedz1.jpgdz2.jpg

• 4 weeks later...

Najvise volim ove zbunjene kuce. :wub:

Edited by Paprichica

...

Edited by remedios

Корисно другарство (за сваки случај, ако нам укину телефоне и интернет у фирми).2yjwz7c.jpg

Корисно другарство (за сваки случај, ако нам укину телефоне и интернет у фирми).
Divlji, gradski golub? Ja sam dvoje navikao na terasu, ali nikako da predjemo taj poslednji korak od pola metra. Toliku blizinu tolerisu, ali blize nikako. Neki savet?