Jump to content

Slike vasih ljubimaca

Featured Replies

moram da priznam da za guranje njuške štenca u proizvod bešike and/or debelog creva, nikad nisam čuo - davno nešto što je u tom domenu, načuh za mačke, no, ne tvrdim pošto se ne razumem

anw, treba nekoliko meseci da postanu house trained, posle je pesma

Edited by boshoku

• Replies 5.6k
  • Views 512.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• upoznajte kiru, parts unknown. nađena sa sestricom negde na avali. portret iz oglasa kada smo je udomili   i skoro dva meseca sa nama      

• Dobio sam dozvolu moderacije da pišem ovde i hvala im Stigla je u naš dom preko foruma, bila je maca sa specijalnim potrebama, spremna za uspavljivanje Uspeli smo koliko toliko da joj promen

• Od sinoć smo foster home ove devojčice (10 meseci stara, od toga provela 6-7 u azilu, mnogo umiljata), držimo fige da će u narednih par sedmica dobro da se slaže sa Vildom, pa da je i zvanično usvojim

Posted Images

gde ste ribe, stigo

zdravko colic :)

boshoku valjda nece trebati meseci, odlepila bih.

Edited by mustang

Dugonogo štene kao Miša Barišnjikov. :heart:

hahahhaahaha daaaaa :)

isekla sam se juce kada mi se ucinilo da mu je govno krvavo. a on pojeo moje cepove za usi za spavanje koji su drecave narandzanste boje :) stoka :)

ne znam sta mu je juce bilo cim mu se prispava kao dete dodje do mene da ga dignem pa kod mene u naruxju da spava

C37r318UoAAuc4I.jpg

Divan je ❤️ štene hrta?

Divan je ❤️ štene hrta?

"mali engleski" hrt aka whippet. 12 nedelja

miran, pitom i cutljiv i pre i posto je negde na 2/5 cetvorosatnog puta bacio peglu... 

cool je

Znači tek je stigao, treba da mu slavite 'dodješ mi dan'☺️

Super rasa, lepa za oko

Pas je lepo vaspitani pozer i nobl do besvesti. Imaju nasi poznanici jednog takvog, sav je na note, gleda gde ce da stane, legne...uvek pomislim, kako bi me prekorno pogledao, kad prdnem u kuci.

Jedino kad vidi veverice i zeceve, tad vidis da je ker a ne pokondirena brit lady.

mi imamo jednu zenkicu u kraju, sparing partner svima, kao vetar, jedina muka sto joj je pretanka koza i cim se neko o nju ocese odmah pada krpjenje 

Mi smo ovog uzeli sa farme - taj je sve samo ne 'na note' a videli smo ga (sa familijom) na delu - kad su presli kod komsije i krenuli da jure ovce - ono 'od 0 do 100 na sat za 3 sekunde'... Sporta/zezanja radi al' kaze 'tata' da ih koristi u lovu na lisice i divlje svinje. Zubima kolje i jedne druge i nema sanse da mu pobegnu kad ih snimi. Meni/nama to i nije nekad drama jer ce da zivi u dvoristu - nista lov, samo macke po komsiluku i poneki zalutali posum.

mi imamo jednu zenkicu u kraju, sparing partner svima, kao vetar, jedina muka sto joj je pretanka koza i cim se neko o nju ocese odmah pada krpjenje 

rece nam matori (farmer) da je to tako ali da ih veterinari vrlo lako okrpe™ jer to obicno izgleda gadno na oko ali nije strashno...

nezan je to pas za dvoriste

farmer je od onih starih filozofa `na psu rana, na psu i zarasla`, ako, takvi obicno imaju najbolje pse :kralj:

kolje divlje svinje? da nisi malo preterao  :) ¿

inace divan pas, da ne bude zabune.

nek vam je sa srećom novi član familije.

biće tu dosta jurnjave po dvorištu samo da se malko oslobodi i upozna komšiluk.