Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted

@James Marshall   + zilion.

Da li je neko gledao ovaj Star Trek namesto Star Treka...ili The Orville. Isplati li se pokušati?

Posted
7 minutes ago, Jean-Luc Picard said:

@James Marshall   + zilion.

Da li je neko gledao ovaj Star Trek namesto Star Treka...ili The Orville. Isplati li se pokušati?

Da i da.

Posted

Jel ima nešto da se gleda onako lahko da se čovek malo nasmeje?

Pred spavanje pod ćebetom kući u hladne zimske dane.. 

Samo da nije modern family ili two broke girls

Posted

Lovesick je simpatična serija, sad izašla i treća sezona na netfliksu

Posted

moze da prodje mcmafia. Prva epizoda se malo davi u kliseima ali prica ima potencijal...

Posted

Gdje nalazite ovu River, ne uspijevam pronaći?

5 hours ago, Jean-Luc Picard said:

Ja sam dugo izbjegavao, izgledala mi prvo kao loša kopija ST a zatim kao (pre)jeftina zajebancija, pa kad je ovde nahvaljena pokušam i još uvijek sam rastočen šta da mislim. Išlo je kao lagana ali potpuna zajebancija, što će svi fanovi ST naći za veoma opuštajuće i gledljivo, i sasvim je super. Međutim, kako epizode odmiču postaje zaista loša kopija ST, sa svim ST već viđenim problemima, i sa sve manje humora. Prve dvije epizode su odlične, treću bih volio da me je neko upozorio da ni za živu glavu ne gledam, a kasnije meh.

Posted
2 minutes ago, kipo said:

Gdje nalazite ovu River, ne uspijevam pronaći?

Kod klijenta sam pa ne mogu na sajtove trakera, ali zar nema na Pajratu, ili kod Bugara? Dosta je popularna bila.

Posted
2 minutes ago, Marvin (Paranoid Android) said:

Kod klijenta sam pa ne mogu na sajtove trakera, ali zar nema na Pajratu, ili kod Bugara? Dosta je popularna bila.

Glup li sam. Pretraga sa godinom je izbacila, inače samo wind river, riverdale i sl

Posted (edited)

...

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted

Možeš Časna žena. Ista glumica.
Hvala, počeo sam broadwalk empire. Dosta mi je OK. Posle Senki odlična.
Posted

Senke nad balkanom 55 stranica. :lolol:

Mislio sam da je ovo elitni forum, kad ono burek iq ekipa... :fantom:

Posted

Kad smo kod Star Treka, Black Mirror i dalje drzi kvalitet. Prva i cetvrta daleko najbolje, druga (rezija Dzodi Foster) ok, treca i peta najslabije  a sesta malo podseca na onaj White Christmas specijal jer je 3 price u jednoj epizodi.

Posted
On 1.1.2018. at 8:20 PM, ParaPsycho said:

da sam odgledao celu sezonu - godless.
i pored malog broja epizoda ima praznog hoda, ali je bolja od svega gore nabrojanog.

pokušao i odustao posle 3/4 e01

mučenje