Jean-Luc Picard Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 @James Marshall + zilion. Da li je neko gledao ovaj Star Trek namesto Star Treka...ili The Orville. Isplati li se pokušati?
jms_uk Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 7 minutes ago, Jean-Luc Picard said: @James Marshall + zilion. Da li je neko gledao ovaj Star Trek namesto Star Treka...ili The Orville. Isplati li se pokušati? Da i da.
Azdaja Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 Jel ima nešto da se gleda onako lahko da se čovek malo nasmeje? Pred spavanje pod ćebetom kući u hladne zimske dane.. Samo da nije modern family ili two broke girls
gervasius twinkleminkleson Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 Lovesick je simpatična serija, sad izašla i treća sezona na netfliksu
alec harvey Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 za pred spavanje Mozart in Jungle http://www.imdb.com/title/tt3502172/?ref_=nv_sr_1 imas tri sezone,
Bright Billy Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 moze da prodje mcmafia. Prva epizoda se malo davi u kliseima ali prica ima potencijal...
kipo Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 Gdje nalazite ovu River, ne uspijevam pronaći? 5 hours ago, Jean-Luc Picard said: Da li je neko gledao ovaj Star Trek namesto Star Treka...ili The Orville. Isplati li se pokušati? Ja sam dugo izbjegavao, izgledala mi prvo kao loša kopija ST a zatim kao (pre)jeftina zajebancija, pa kad je ovde nahvaljena pokušam i još uvijek sam rastočen šta da mislim. Išlo je kao lagana ali potpuna zajebancija, što će svi fanovi ST naći za veoma opuštajuće i gledljivo, i sasvim je super. Međutim, kako epizode odmiču postaje zaista loša kopija ST, sa svim ST već viđenim problemima, i sa sve manje humora. Prve dvije epizode su odlične, treću bih volio da me je neko upozorio da ni za živu glavu ne gledam, a kasnije meh.
Marvin (Paranoid Android) Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 2 minutes ago, kipo said: Gdje nalazite ovu River, ne uspijevam pronaći? Kod klijenta sam pa ne mogu na sajtove trakera, ali zar nema na Pajratu, ili kod Bugara? Dosta je popularna bila.
kipo Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 2 minutes ago, Marvin (Paranoid Android) said: Kod klijenta sam pa ne mogu na sajtove trakera, ali zar nema na Pajratu, ili kod Bugara? Dosta je popularna bila. Glup li sam. Pretraga sa godinom je izbacila, inače samo wind river, riverdale i sl
kud u maglu Simoviću Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 (edited) ... Edited January 3, 2018 by kud u maglu Simoviću
Jozef K. Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 Možeš Časna žena. Ista glumica.Hvala, počeo sam broadwalk empire. Dosta mi je OK. Posle Senki odlična.
MiddleClass Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 Senke nad balkanom 55 stranica. Mislio sam da je ovo elitni forum, kad ono burek iq ekipa...
*edited by mod Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 Kad smo kod Star Treka, Black Mirror i dalje drzi kvalitet. Prva i cetvrta daleko najbolje, druga (rezija Dzodi Foster) ok, treca i peta najslabije a sesta malo podseca na onaj White Christmas specijal jer je 3 price u jednoj epizodi.
kud u maglu Simoviću Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 On 1.1.2018. at 8:20 PM, ParaPsycho said: da sam odgledao celu sezonu - godless. i pored malog broja epizoda ima praznog hoda, ali je bolja od svega gore nabrojanog. pokušao i odustao posle 3/4 e01 mučenje
Frank Pembleton Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 On 3.1.2018. at 3:51 PM, kipo said: Glup li sam. Pretraga sa godinom je izbacila, inače samo wind river, riverdale i sl Spoiler https://rarbg2018.org/torrents.php?category=18%3B41%3B49&search=River&order=filename&by=DESC&page=32
Recommended Posts