*edited by mod Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 Boardwalk ces malo teze zbindžovati ali ako hoces mafiju imas dve sezone Gomore. Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
kud u maglu Simoviću Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 44 minutes ago, Mil@n said: Zbindžuj Six Feet Under ako nisi. Ili na primer night off ako ti se gleda nešto kraće. Deadwood ako ti je do westerna, Rome ako ti je do istorije, Boardwalk Empire ako ti je do mafijaša, True Blood ako ti je do vampira, Oz ako ti je do zatvora... + ako hoćeš kurve, onda the duce
Jozef K. Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 + ako hoćeš kurve, onda the duceTo sam gledao. Odlične su.
Milosh76 Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 OKThe wire - pandurskaBand of brothers - ratna The Sopranos - mafijaskaTrue detective - pandurska
Bright Billy Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: jel to počelo? jeste. Sinoc prva, veceras druga a dalje po jedna epizoda nedeljno. Ja veceras gledam prvu pa pisem komentar...
Frank Pembleton Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 To sam gledao. Odlične su.Možeš Časna žena. Ista glumica.
Marvin (Paranoid Android) Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 2 hours ago, Zico said: Zaronimo malo u prosloS, kada je sve bilo bolje.
James Marshall Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 U tom trenutku, dok još nije krenula da se pegla, Barbara de Rosi je bila jedna od najljepših žena u svijet. Grofica.
Recommended Posts