Jump to content

O serijama

Featured Replies

3 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

dajte nešto da valja

:sleep:

no offence

• Replies 22.7k
  • Views 2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• Sludge Factory
    Sludge Factory

BB ne zasluzuje ni u prvih 50 da bude, u sustini je serija jedno veliko jaje. Jeste bilo ok da se gleda dok je isla, ali tesko da bih uzeo ponovo da je gledam.

Posted Images

pribeleženo

tu marcellu nisam. sad gledam na imdb. nešto mi nako

Zar tako za Anu Friel?

c c c

Nije losa serija, odgledaj.

Sent from my iTelephone using Tapatalk

Kome treba link za poslednju epizodu 3. sezone Gomorre:

s03e12

On 12/24/2017 at 9:09 PM, darling said:

francuski svedoci. nasla kod snoa u zalivu drugu sezonu, pustim prvu, prepoznam detektivku i setim se da mi je prva sezona bila okej. odgledam, zaplet i atmosfera bro(e)novski i to tolko da sam resila da ostale epizode gledam po dnevnoj svetlosti, sta cu, nezni zivci :D 

povlacim rec. koja glupost. majko mila sta sam gledala. nemoj neko da se zajebo ko ja. 

Unabomber me usisao kao tornado i ne pušta. Super vožnja od prve epizode, zadovoljan. Vortingtona ne mogu da smislim ali moram da priznam da ovde odrađuje korektan posao. 

Na prijevodi-online izasli prevodi  za 2 sezone Le Bureau des Legendes

8 hours ago, Milosh76 said:

Na prijevodi-online izasli prevodi  za 2 sezone Le Bureau des Legendes

dobro je :1_grinning:

znaci za 6. sezonu engrenages tamo negde krajem jula 2018.

Unabomber je već u arhivi, utisak ostao nepromenjen.

Počeo Ozark, posle dve epizode obećava. 

netflixova la mante, do sada 3/6, vrlo dobra, glavni glumac malo iritira al sve u svemu drzi paznju.

ozark prva epizoda odlicna, dah svezeg vazduha posle stativa - mr merz, dark, unabomber, mindzhunter...ne zna se koja je gora.

a koja je tebi dobra serija, a da si je gledao u poslednjih 6 meseci

ako nema dobre, a onda najbolja od pogledanih?

da sam odgledao celu sezonu - godless.
i pored malog broja epizoda ima praznog hoda, ali je bolja od svega gore nabrojanog.

Majku mu, ajde kontam da mindhunter ti se ne sviđa, serija nema baš tipičan narativ, ali unabomber je istinita priča solidno odrađena, kako to može ako ne da bude dobro ono barem da nije sranje? Tj šta je sranje?

Ja mogu da prihvatim da je mindhunter nekom dosadan (nije da skroz razumem ali prihvatam) ali da je loše...jbg, prosto nije.