Кристофер Лумумбо Posted December 19, 2017 Posted December 19, 2017 40 minutes ago, Bright Billy said: el chapo je narcos za siromasne. +1
Pokojni Ruxin Posted December 19, 2017 Posted December 19, 2017 + +1 1 Za ultra siromašne. Ja nekako dobacio do 2-3 epizode pred kraj i onda spotano nikad nisam završio. Da, toliko je dobro... Inače prijavljujem wormwood, novo, netlfix, bacio sinoć 2 epizode. Dokumentarno-igrani hibrid, cold war paranoia, cia snajka cia, biological warfare, errol morris...obećava.
Sara Posted December 19, 2017 Posted December 19, 2017 56 minutes ago, gagilija said: ja mislila to je ta, znam da ste pisali. hbo adria je super. kako bese ta bugarska? kod nas su je preveli kao Balkanska mafija to je ovo, ali imdb ocena je preterana http://www.imdb.com/title/tt1909015/?ref_=fn_al_tt_1
Frank Pembleton Posted December 19, 2017 Posted December 19, 2017 Čekaj to ovo što idena O2?...xxx....
Tresko Posted December 20, 2017 Posted December 20, 2017 18 hours ago, kud u maglu Simoviću said: dobih dve preporuke, pa da prenesem power el chapo možda su pominjane, al su meni prošle ispod radara Power je OK, i može da se gleda, el chapo bez veze.
*edited by mod Posted December 20, 2017 Posted December 20, 2017 + +1 1 Za ultra siromašne. Ja nekako dobacio do 2-3 epizode pred kraj i onda spotano nikad nisam završio. Da, toliko je dobro... Inače prijavljujem wormwood, novo, netlfix, bacio sinoć 2 epizode. Dokumentarno-igrani hibrid, cold war paranoia, cia snajka cia, biological warfare, errol morris...obećava.+1 za el chapo. Vuče se donekle dok on ne završi u zatvoru, posle toga se bukvalno cela priča zakuca u zid. Jedino nije loše za kriziranje posle Narcosa ali je generalno dosta razočaravajuce. Video sam da ima i neka meksička serija o Chapu ali fazon prva sezona ima neki nenormalan broj epizoda. Kad smo kod Chapa najviše da se sledeca sezona Narcosa seli u Meksiko. Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
kud u maglu Simoviću Posted December 20, 2017 Posted December 20, 2017 4 minutes ago, *edited by mod said: Kad smo kod Chapa najviše da se sledeca sezona Narcosa seli u Meksiko. Sent from my KIW-L21 using Tapatalk a u meksiku su upali u poteškoće. ubijen im je location manager pa su obustavili snimanje na neko vreme dok se ne steknu uslovi™
gagilija Posted December 20, 2017 Posted December 20, 2017 da prijavim seriju hipnotizer aka o hipnotizador, hbo latin america group....malo super natural, malo trilera, malo krimi misterija, enterijer fantastican, epoha je u pitanju i odlicno odradjena scenografija, kostimi itd. mislim da su snimali po argentini i urugvaju. u svakom slucaju, za ljubitelje ovog zanra vredi pogledati. donekle podseca na onu seriju cirkus. preporuka „Hipnotizer“, originalna mini-serija kanala HBO Latin Amerika, govori o Arenasu (Leonardo Zbaralja), hipnotizeru koji može da ubaci ljude u trans i navede ih da otkriju svoje najdublje tajne. On je čovek misterije, usamljen i otuđen, koji pati od ozbiljne nesanice, iza koje se krije velika tajna. Arenasu je lakše da se nosi sa tuđim umesto sa svojim problemima. Da bi uspeo da zaspi, mora da se susretne sa Darekom, hipnotizerom zbog kog je i dobio nesanicu. U njihovom međusobnom sukobu, svaki od njih ima svoje saveznike. Arenas ima Salinera i Anitu, a Darek ima Kastora, časovničara, koji mašta da osnuje veliki institut za hipnoterapiju. Serija je zasnovana na argentinskom grafičkom romanu koji je napisao Pablo de Santis, a ilustrovao Huan Saenz Valijente. Radnja se dešava 1940-ih godina i kostimi, muzika i ambijent odlično oslikavaju to razdoblje.
mustang Posted December 20, 2017 Posted December 20, 2017 postoji li takav hipnotizer stvarno da i meni otkrije koje su mi najintimnije zelje?
kipo Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 On 12/3/2017 at 8:37 PM, kipo said: Prvu epizodu samo. Loše, predvidljivo, nezanimljiva nacistička prijetnja Berlin Station s02. Odgledao i ostalo, nakon ove prve, možda druge ep, sve se vraća na svoje mjesto, uključuje se politika, intrige,. Dobra kao i prva sezona. Kraj su raspleli u deset minuta, malo bezveze.
Joe D Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 Izgleda da nece biti trece sezone Dirk Gently-ja.
Recommended Posts