November 9, 20177 yr kako mi nedostaje :) izlazi neka slicna ali nisam uspela da uhvatim ime... Idi na epguides pa izbistri... Sent from my iTelephone using Tapatalk
November 10, 20177 yr Pogledo dve ep mindhuntera, skoro mi se nije nešto ovako dopalo, nadam se da će nastaviti ovako
November 11, 20177 yr jel to ovo? http://www.serije.online/browse-balkanska-mafija-videos-1-date.html
November 11, 20177 yr e, stvarno me zanima, sto neko gleda "moze da prodje" seriju, pored toliko odlicnih? jel to znaci da je sve dobre odgledo?
November 11, 20177 yr Sto se mene tice - da. Odgledao sam sve sto, po mom misljenju, valja pa sad gledam npr gunpowder dok ne krenu vikinzi i knightfall...
November 11, 20177 yr Ja u poslednjih godinu-dve serije koje su izasle u tom vremenskom periodu cuvam za kasnije, retko koju pogledam. Najveci propusti su mi sto nisam pogledam Six Feet Under i Forbrydelsen. I drugu sezonu Stranger Things. :D Sem ove prve dve, preostale su jos aktivne i za neke cekam da vidim kada ce da se zavrse ili u kom smeru ce da idu.
November 12, 20177 yr Mindhunter postaje cak i bolji kako sezona napreduje.posle e01 sve pohvale nadam se da će nastaviti Edited November 12, 20177 yr by kud u maglu Simoviću
November 13, 20177 yr konačno pogledao Atlantu. krenula malko čudno al od treće epizode me je kupila. super su braća ovo uradila i mnogo su super njuške glavni likovi.