Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted

Pre svega ucim da bih razumeo, tecno govorenje zahteva vezbu.

Posted

Dobro, to znam i sam, sori ako pitam nešto previše lično

Posted (edited)

Razumem nekoliko jezika dobro, a na ponekom mogu i pristojno da govorim i pisem. To su engleski, ruski, italijanski, sa njima sam najvise u kontaktu.

Edited by Meazza
Posted

Ma ok, to se ne računa, engleski svi znaju, ruski je ko naš a italijanski najlakši jezik na svetu.

Zezam se, pitam te pošto si o tome pisao na serijama a moja baba je, bez zajebavanja, naučila toliko španskog preko serija da može da gleda bez titla. Turski joj pak slabije ide.

Posted (edited)

:D Ne ucim ja preko serija jer me pre svega zanima citanje u originalu, ali one su odican nacin da vezbas razumevanje govornog jezika i prosiris vokabular.

Edited by Meazza
Posted

Je li neko odlgedao prvu epizodu Sick Note? Valja li cemu?

Posted

poceh suburu, cirkuzantska serija

Posted

u smislu da ima dobra cka na trapezu?

Posted

U smislu dobra ako imaš 12 godina

Posted

mindhunter premasio moja velika ocekivanja, ozbiljno dobra serija. temeljna, pametna, ne gubi ritam, nista jeftini ukrasi.

stranger things 2 sam, s druge strane, ostavila pose e2, meni je ovo kao da su namerno hteli da naprave jedno 18 puta dosadniji rimejk prve sezone. mozda postaje zanimljivije posle, sto je ipak nebitno. a prvu sezonu sam dosta volela. 

sramota je priznati, tek sad bindzujem shameless. ne znam kako mi je promakao ovaj jedinstveni kvalitet.

Posted

sramota je priznati, tek sad bindzujem shameless. ne znam kako mi je promakao ovaj jedinstveni kvalitet.

Shame for shameless

Nego da li je Justified justified?

Odgledoa sam prvu epizodu, drži li serija kvalitet do kraja ili ima neka sezona kada treba prestati 

Posted

Nego da li je Justified justified?

Odgledoa sam prvu epizodu, drži li serija kvalitet do kraja ili ima neka sezona kada treba prestati 

slabiji je prvih 7-8 epizoda, posle krece ludilo. ima topik na forumu.

Posted

kako mi nedostaje :)

izlazi neka slicna ali nisam uspela da uhvatim ime...