Pokojni Ruxin Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 Suviše sam ja lenj, a tema suviše bitna. Angažujmo calaveru ili tako nekog profesionalca. -_-
porucnik vasic Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 Ма, онолико о Рахитичном пишеш, немој да те мрзи.
Calavera Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 pa tesko da ne pokusava da postavi pitanje njihovog odnosa sa tim svetom u startu. prva je dosla da isprica pricu o njima, a druga tu kao davala knjige i pare kurvama. do kraja dobijemo to da se novinarka jebala za tekst, a studentkinja je stekla najboljeg gej drugara i tu i tamo bacila po neki drustveni komentar i potpuno se izgubila dinamika njihovog odnosa sa tim svetom. to su te nedorecenosti koje mi smetaju. a cak i da nije postavljeno pitanje, ne znaci da ne bi pomoglo prici da jeste. jeste da abby uglavnom sluzi kao audience stand-in na deuceu, ali nije joj to jedina uloga u seriji. pored toga sto je love interest za vincenta, osnovno pitanje u vezi nje je sta namerava da uradi sa svojim zivotom nakon napustanja koledza, a na to tek treba da dobijemo odgovor u narednim sezonama. novinarka je zato imala vrlo jasan i dorecen™ character arc, ali kod nje je problem sto je ta prica bas prezvakana i smaracki ispricana. Suviše sam ja lenj, a tema suviše bitna. Angažujmo calaveru ili tako nekog profesionalca. -_- ne moze, spojlovacete i mene <_< tek sam cetiri epizode stigo da odgledam.
precog Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 Upravo tako, ono o sajkik pankerima u Čikagu je baš bilo pravo niotkuda. Mala je komotno mogla da se vrati direktno posle susreta sa majkom. Inače je praktično sve na mestu, deca su i dalje slatka, D&D reference i dalje zabavno štrče, romantični stereotipi uglavnom zaobiđeni... Treća sezona ne može da ne bude krš, deca će izrasti a zapleti na lokalu se istrošiti. Stoji sve, ali su im bilu potrebni za trecu sezonu, kao i brat i sestra.A slazem se i da ce treca sezona da bude njesra.
Pokojni Ruxin Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 (edited) Ja kapiram zašto ta epizoda postoji dramaturški i nemam problem sa samom idejom, ali egzekucija je prosto osetno ispod nivoa na koji smo navikli. Pisanje, likovi, gluma...moglo je sve to dosta bolje. Edited November 2, 2017 by Ruxin
Joe D Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 eleven je generalno kao zvezda serije slabo iskoriscena u ovoj sezoni, ostalo mi je bilo dobro.
ToniAdams Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 Jel vam bolja crnkinja novinarka il matorka studentkinja? U kurvama, ne u deci.
maheem Posted November 4, 2017 Posted November 4, 2017 pogledao sjajnu prvu epizodu This Is Us. fine emocije su tu i lep storytelling. nadam se da se to održalo u celoj sezoni
Sara Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 da li neko zna nesto o ovome: http://www.imdb.com/title/tt1909015/?ref_=fn_al_tt_1 deluje mi primamljivo, ali bratko, da li sam stigla dotle da gledam bugarske serije <_<
Bright Billy Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 nesto mi se cini da sam video najavu za tu seriju na nekoj domacoj televiziji...
Sara Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 nasla na milveru, pocinjem veceras e1s1 pa ce da vidimo
maheem Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 pogledao sjajnu prvu epizodu This Is Us. fine emocije su tu i lep storytelling. nadam se da se to održalo u celoj sezoniStigao sam do osme epizode ove porodične drame. Neke stvari su meh al ipak ima mnogo više dobrih momenata. Casting je nekako urađen da mi niko od glumaca nije simpatičan a ni antipatičan. Zapravo, samo mi je Toby simpatičan. Preporuka
Meazza Posted November 7, 2017 Posted November 7, 2017 (edited) da li neko zna nesto o ovome: http://www.imdb.com/title/tt1909015/?ref_=fn_al_tt_1 deluje mi primamljivo, ali bratko, da li sam stigla dotle da gledam bugarske serije <_< Gledam ja, ali samo zato sto je na bugarskom (gledam bez prevoda na youtube da vezbam jezik). Sta da ti kazem, sigurno nije neki kvalitet, daleko od toga, ali nije ni toliko lose ako shvatis kao laku zabavu. Edited November 7, 2017 by Meazza
Recommended Posts