Milosh76 Posted September 30, 2017 Posted September 30, 2017 (edited) Sto je potpuna misterija zasto je to tako. Prevode svakakve gluposti, a tako dobru seriju preskoce. Edited September 30, 2017 by Milosh76
Frank Pembleton Posted September 30, 2017 Posted September 30, 2017 Odgledao prvu sezonu Treme. Dobro je ovo... ....shit has hit the fan...
ljuttko Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 Off: Jel ima neko link ka subtitlovima za Le Bureau des legendes? Pliz help, mоže i u deem. Fala. Samo engleski titlovi postoje , ako ti to treba javi
LudiKure Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 Samo engleski titlovi postoje , ako ti to treba javi Jok, fala
Hamlet Strašni Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 Juče skucao 13 reasons why odjednom. Jako mi se dopada. Jedino se pribojavam druge sezone. Super mi je kako su nacrtali super pc svet u kome ispod površine sve ostaje isto ili još mnogo gore i okrutnije
marv Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 Young Sheldon mi ok deluje, ne znam zašto su ga već ocrnili na imdb, možda su očekivali sitkom. meni je odlican, bas kao sto sam i ocekivao. gledao bih 10 sezona kao i tbbt, jedina serija koja mi nikad ne dosadi
Кристофер Лумумбо Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 Samo engleski titlovi postoje , ako ti to treba javi treba, salji
Arkadija Posted October 2, 2017 Posted October 2, 2017 neka odbrojavanje pocne Nekako strepim od nastavka, da li će moći da se izbori sa samim sobom.
Ajant23 Posted October 2, 2017 Posted October 2, 2017 Sve je pa prva sezona postavila visoke standarde. Ono, foliranje na internetu možda sarani drugu sezonu isto kao što je prvu sezonu hajpovalo, kao da su poput onih slika u Procesu...
Hippie Posted October 2, 2017 Posted October 2, 2017 Nekako strepim od nastavka, da li će moći da se izbori sa samim sobom. che vidimo... se nadamo.... ja im drzim palceve vrlo jako
kud u maglu Simoviću Posted October 3, 2017 Posted October 3, 2017 iako vidim da the deuce nije naišla na odobravanje beskompromisne ppp kritike, ja bi da joj ubeležim 1 + nyc 70ih je jedan vrh u svakom pogledu, kostim, fotka, džejms franko...
3opge Posted October 3, 2017 Posted October 3, 2017 Deuce je sve vece sranje sto se dalje odvija. Duplo golo sa pimpovima i duplim Frankom.
Recommended Posts