Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted

ma kad nema laugh track, samo se ističe koliko je nesmešna, nemam ja ništa protiv laugh tracka kao takvog

pa normalno da ce biti nesmesna kad su komplet dijalozi zasnovani oko laugh tracka, sa sve pauzama od 2-3 sekunde nakon svakog punchlinea. glupa ti je primedba prosto, svaka serija s laugh trackom bi izgledala isto kao i na tom klipu koji si okacio gore.

Posted

Meni je TBBT bio zabavan prvih 4-5 sezona dok su bili pravi geekovi i dok je bilo generalno vise nauke u epizodama, posle su dosli u fazu da svako nadje svoju lepsu polovinu i poslednje tri sezone ne gledam i mozda jednog dana zbindzujem tih nekoliko sezona iako znam da ce biti krs, jer moguce da cu zeleti da vidim kakvo je finale.Tek sam usao u trecu deceniju zivota kada sam krenuo da gledam seriju, sada ne verujem da bi mi bilo smesno.Mislim da je pitanje u kojim godinama se gledaju odredjene komedije, ja u poslednjih godinu dana pogledao Community i Silicon Valley i nijedna od te dve mi se nije svidela i kod obe serije sam stao kod prve sezone.Mozda bi mi se bas te serije svidele dok sam bio srednjoskolac i kad su mi standardi bili nizi.Nekad mi je HIMYM bila vrh komedija, sada sigurno ne spada u mojih top5, dok za top10 morao bih da pogledam imdb da greskom ne izostavim neku.

Generalno za vecinu komedija moze da se kazu da su infantilne, ali imam neke svoje granice do koje mi je neciji debilizam zabavan.

Posted

Sumnjam da je to toliko vezano za uzrast. Meni bi Community i Silicon Valley bili dobri i da sam upola mlađi, a dobri su mi i sada sredinom tridesetih. Dok TBBT ili HIMYM sumnjam da bih mogao da gledam ni sad ni u pubertetu ni u penziji.

Posted

Da nema neko titlove(eng, srp, de nije bitno samo da nije francuski ili spanski lol) za italijansku seriju 1992 ( http://www.imdb.com/title/tt2983290/) ?

Narcos je zeni i meni bio bas dosadan i spor. Svaki put se terali da geldamo, ali smo batalili posle 6 epizoda.

. Ja sam skinuo epizode sa hard kodiranim eng titlom
Posted

Pa seeduj onda. :P Tu verziju i pokusavam da skinem.

U medjuvremenu sam skinuo drugu verziju ali nema titlove.

Posted

Otislo sa harda davno. Skini 1993 nju imas sa eng titlovima da ne bude jope isto dogodine

Posted (edited)

Sumnjam da je to toliko vezano za uzrast. Meni bi Community i Silicon Valley bili dobri i da sam upola mlađi, a dobri su mi i sada sredinom tridesetih. Dok TBBT ili HIMYM sumnjam da bih mogao da gledam ni sad ni u pubertetu ni u penziji.

U mom slucaju malo je takvih komedija koje su mi dobre bile pre i da su sada.Jedino mi padaju na pamet Scrubs i Married with Children.Ima verovatno veze i sa tim da mi je lakse da se povezem sa odredjenim likovima i da se prepoznam po odredjenim postupcima i situacijama kada sam mladji nego sada.

Dok ima dosta komedija za koje sada mogu da kazem da mi nisu smesne i svidele su mi se pre, a i sta sam gledao u poslednjih dve godine tipa The Office i The IT Crowd bi mi se sigurno svidele vise da sam ih pogledao pre 5 godina.

Seinfeld, Arrested Development i It's Always Sunny in Philadelphia su mi podigle standard za komedije.

Shameless je jedna od retkih novijih komedija koja mi se svidja.

Edit:Zaboravio sam na Atlantu.

Edited by Ricma
Posted

Odgledah drugu od The Deuce, ne ide dalje. Pretenciozni buckuris sa glupavim i besmislenim dijalozima, neinteresantni likovi...Ciao.

Posted

Pa seeduj onda. :P Tu verziju i pokusavam da skinem.

U medjuvremenu sam skinuo drugu verziju ali nema titlove.

Ako imas terrarium tv app imas sa hardcode titlovima.

Odlicna serija.

Posted

the big gang theory je postavio neko svoju skalu za merenje cringa i iritantnosti, hvala im na tome

Posted (edited)

The Orville pokazuje Star Trek Discovery kako izgledaju Star Trek epizode. Plus lepi cameo LN.

Edited by mandingo
Posted

Odgledah drugu od The Deuce, ne ide dalje. Pretenciozni buckuris sa glupavim i besmislenim dijalozima, neinteresantni likovi...Ciao.

Pa rekoh ti
Posted

Ljudi prati li ko Egzorcista? Kanim se da gledam pa ne znam valja li čemu

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Posted

Off: Jel ima neko link ka subtitlovima za Le Bureau des legendes? Pliz help, mоže i u deem. Fala.

Posted

Off: Jel ima neko link ka subtitlovima za Le Bureau des legendes? Pliz help, mоže i u deem. Fala.

Ako misliš na domaće, mislim da nema...