Jump to content

O serijama

Featured Replies

Nije valjda da se završava posle druge? Onda sam možda odgledao i do kraja, ali uopšte ne znam kakav je bio rasplet. Živce sam izgubio krajem prve kad nam otkriju da se zaplet vrti oko

toga da je planeta prenaseljena što zaverenici nameravaju da reše tako što poubijaju koju milijardu ljudi :isuse:

Posle toga mi pada mrak na oči i više se ničega ne sećam :(

• Replies 22.7k
  • Views 2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• Sludge Factory
    Sludge Factory

BB ne zasluzuje ni u prvih 50 da bude, u sustini je serija jedno veliko jaje. Jeste bilo ok da se gleda dok je isla, ali tesko da bih uzeo ponovo da je gledam.

Posted Images

Do kraja sezone je toliko brutalno glupa da dalje nisam mogao da nastavim. U stvari jesam još par epizoda druge, ali to je bilo sve.

+1

nema potrebe za drugom sezonom

Svi hvale ja taman skino krenulo pljuvanje

Pusti vinija u kumsa, jedan voli tabu a drugi madjarske serije. Drugu sezonu doduse nisam gledo sem prve epizode. Al cim njima ne valja, jasno ti je.

Nije valjda da se završava posle druge? Onda sam možda odgledao i do kraja, ali uopšte ne znam kakav je bio rasplet. Živce sam izgubio krajem prve kad nam otkriju da se zaplet vrti oko

toga da je planeta prenaseljena što zaverenici nameravaju da reše tako što poubijaju koju milijardu ljudi :isuse:

Posle toga mi pada mrak na oči i više se ničega ne sećam :(

u fb grupi gde su oni sektaši velkov sladjane, neki lik je prepričao seriju sa sve nickom jessica hyde i obznanio kao najnovije otkriće i pakleni plan za čovečanstvo. naravno svi su primili na keca :lol:

u fb grupi gde su oni sektaši velkov sladjane, neki lik je prepričao seriju sa sve nickom jessica hyde i obznanio kao najnovije otkriće i pakleni plan za čovečanstvo. naravno svi su primili na keca :lol:

:D carski

posle e01 ozark obećava

Moga sam to gledat, kad se Utopim do kraja.

posle e01 ozark obećava

E1 je svakako jedna od najboljih,ako ne i najbolja.

Podsetilo me je na The Night Of sa sjajnim početkom i krajem i prosečnim ostatkom sezone.

Penny Dreadful?Gledati or not?

Blizu savršenstva.

Fala Bili, ko najrođenijem❤️

:s_d:

Uh, bas losa epizoda Manhunt Unabomber, bas bas.

E1 je svakako jedna od najboljih,ako ne i najbolja.

Podsetilo me je na The Night Of sa sjajnim početkom i krajem i prosečnim ostatkom sezone.

:(

Pustio juče američke bogove e1, šitara žešća, danas okušavam utopiu

ma bolje ti je to u svakom slucaju, makar imas debelog asmaticara koji ide i ubija.