Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted

Nije valjda da se završava posle druge? Onda sam možda odgledao i do kraja, ali uopšte ne znam kakav je bio rasplet. Živce sam izgubio krajem prve kad nam otkriju da se zaplet vrti oko

toga da je planeta prenaseljena što zaverenici nameravaju da reše tako što poubijaju koju milijardu ljudi :isuse:

Posle toga mi pada mrak na oči i više se ničega ne sećam :(

Posted

Do kraja sezone je toliko brutalno glupa da dalje nisam mogao da nastavim. U stvari jesam još par epizoda druge, ali to je bilo sve.

+1

nema potrebe za drugom sezonom

Posted

Svi hvale ja taman skino krenulo pljuvanje

Posted

Pusti vinija u kumsa, jedan voli tabu a drugi madjarske serije. Drugu sezonu doduse nisam gledo sem prve epizode. Al cim njima ne valja, jasno ti je.

Posted

Nije valjda da se završava posle druge? Onda sam možda odgledao i do kraja, ali uopšte ne znam kakav je bio rasplet. Živce sam izgubio krajem prve kad nam otkriju da se zaplet vrti oko

toga da je planeta prenaseljena što zaverenici nameravaju da reše tako što poubijaju koju milijardu ljudi :isuse:

Posle toga mi pada mrak na oči i više se ničega ne sećam :(

u fb grupi gde su oni sektaši velkov sladjane, neki lik je prepričao seriju sa sve nickom jessica hyde i obznanio kao najnovije otkriće i pakleni plan za čovečanstvo. naravno svi su primili na keca :lol:

Posted

u fb grupi gde su oni sektaši velkov sladjane, neki lik je prepričao seriju sa sve nickom jessica hyde i obznanio kao najnovije otkriće i pakleni plan za čovečanstvo. naravno svi su primili na keca :lol:

:D carski

Posted

posle e01 ozark obećava

Posted

Moga sam to gledat, kad se Utopim do kraja.

Posted

posle e01 ozark obećava

E1 je svakako jedna od najboljih,ako ne i najbolja.

Podsetilo me je na The Night Of sa sjajnim početkom i krajem i prosečnim ostatkom sezone.

Posted

Penny Dreadful?Gledati or not?

Blizu savršenstva.

Posted

Fala Bili, ko najrođenijem❤️

:s_d:

Posted

Uh, bas losa epizoda Manhunt Unabomber, bas bas.

Posted

E1 je svakako jedna od najboljih,ako ne i najbolja.

Podsetilo me je na The Night Of sa sjajnim početkom i krajem i prosečnim ostatkom sezone.

:(
Posted

Pustio juče američke bogove e1, šitara žešća, danas okušavam utopiu

Posted

ma bolje ti je to u svakom slucaju, makar imas debelog asmaticara koji ide i ubija.