Weenie Pooh Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 Nije valjda da se završava posle druge? Onda sam možda odgledao i do kraja, ali uopšte ne znam kakav je bio rasplet. Živce sam izgubio krajem prve kad nam otkriju da se zaplet vrti oko toga da je planeta prenaseljena što zaverenici nameravaju da reše tako što poubijaju koju milijardu ljudi Posle toga mi pada mrak na oči i više se ničega ne sećam :(
kud u maglu Simoviću Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 Do kraja sezone je toliko brutalno glupa da dalje nisam mogao da nastavim. U stvari jesam još par epizoda druge, ali to je bilo sve. +1 nema potrebe za drugom sezonom
Duci Simonovic Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 Svi hvale ja taman skino krenulo pljuvanje
ToniAdams Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 Pusti vinija u kumsa, jedan voli tabu a drugi madjarske serije. Drugu sezonu doduse nisam gledo sem prve epizode. Al cim njima ne valja, jasno ti je.
gagilija Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 Nije valjda da se završava posle druge? Onda sam možda odgledao i do kraja, ali uopšte ne znam kakav je bio rasplet. Živce sam izgubio krajem prve kad nam otkriju da se zaplet vrti oko toga da je planeta prenaseljena što zaverenici nameravaju da reše tako što poubijaju koju milijardu ljudi Posle toga mi pada mrak na oči i više se ničega ne sećam :( u fb grupi gde su oni sektaši velkov sladjane, neki lik je prepričao seriju sa sve nickom jessica hyde i obznanio kao najnovije otkriće i pakleni plan za čovečanstvo. naravno svi su primili na keca
ToniAdams Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 u fb grupi gde su oni sektaši velkov sladjane, neki lik je prepričao seriju sa sve nickom jessica hyde i obznanio kao najnovije otkriće i pakleni plan za čovečanstvo. naravno svi su primili na keca :D carski
MiddleClass Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 Moga sam to gledat, kad se Utopim do kraja.
Milošica Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 posle e01 ozark obećava E1 je svakako jedna od najboljih,ako ne i najbolja. Podsetilo me je na The Night Of sa sjajnim početkom i krajem i prosečnim ostatkom sezone.
Dankan Ajdaho Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 Penny Dreadful?Gledati or not? Blizu savršenstva.
Sludge Factory Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 Uh, bas losa epizoda Manhunt Unabomber, bas bas.
kud u maglu Simoviću Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 E1 je svakako jedna od najboljih,ako ne i najbolja. Podsetilo me je na The Night Of sa sjajnim početkom i krajem i prosečnim ostatkom sezone. :(
Duci Simonovic Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 Pustio juče američke bogove e1, šitara žešća, danas okušavam utopiu
ToniAdams Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 ma bolje ti je to u svakom slucaju, makar imas debelog asmaticara koji ide i ubija.
Recommended Posts