kud u maglu Simoviću Posted August 19, 2017 Posted August 19, 2017 Banujte kumsa. Rome je vrh serija...rome je bulja, plitko sažvakano jedno od najzanimljivijih razdoblja u ljudskoj historijisamo su im falili kamenko i kremenko e moj milijuse, al razumem da kirija mora da se plaća
kud u maglu Simoviću Posted August 19, 2017 Posted August 19, 2017 a sta se tebi svidja, osim hestona?heston kao ben hur, posle njega i spartakusa(kjubrikovog)kao filmskih dela koje obrađuju ovo razdoblje, ovo je treš. ozbiljan. što se serij tiče u top 5 su mi bb, sopranovi i žica. lost je obećavao al se izgubio negde u međuvremenu. dobar mi je isto i forbrydelsen, prva sezona bron/broena, happy valley...
Sara Posted August 19, 2017 Posted August 19, 2017 uh, heston mi je odurna faca u svakoj ulozi, verujem da mi se samo zbog njega ni ben hur nije svideo gledala skoro sve sa tvog spiska i sve mi je ok, cudi me da ti se ne svida rim, sto se mene tice, zbindz za 3 dana, skroz mi je lego
Sara Posted August 19, 2017 Posted August 19, 2017 jesam ali bez zelje da ga gledam ponovo, i to jednom mi je bilo previse
Ros Posted August 19, 2017 Posted August 19, 2017 odgledao obe sezone hap&leonard ko je voleo banshee, fargo i omara littlea, samo napred :)
MiddleClass Posted August 20, 2017 Posted August 20, 2017 Pogledah dvije ep. Utopije. Dobro je ovo Toni, bas dobro. :)
Milošica Posted August 20, 2017 Posted August 20, 2017 Zavrsio prvu sezonu Ozarka. Solidna je serija,Bateman iznenadjujuce dobar,ali trebalo je biti dve epizode manje. 7/10
Frank Pembleton Posted August 20, 2017 Posted August 20, 2017 Zavrsio prvu sezonu Ozarka. Solidna je serija,Bateman iznenadjujuce dobar,ali trebalo je biti dve epizode manje. 7/10 Ima titlova?
Milošica Posted August 20, 2017 Posted August 20, 2017 (edited) Ja sam našao srpski za prve 4 epizode,ostalih 6 sam gledao sa engleskim titlovima. Hoćeš link? Edited August 20, 2017 by Milošica
Frank Pembleton Posted August 20, 2017 Posted August 20, 2017 Ja sam našao srpski za prve 4 epizodeTakođer.
Recommended Posts