Sludge Factory Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 (edited) http://youtu.be/pGomupAJBxo Frenk Sobotka Edited July 10, 2017 by Sludge Factory
gagilija Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 tri nove britanske Fearless Loch Born to kill ima po kiocima ovde ponesto o svakoj http://citymagazine.rs/clanak/trojni-pogled-na-nove-britanske-krimi-serije-born-to-kill-fearless-i-the-loch
mustang Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 ne znam jel nova paranoid krimi i duhovita na momente :)
MiddleClass Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 o jebote, tek sad? ipak Tek sad. Ne znam sto sam je odlagao. :)
Milosh76 Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 Vratio se POWER, IV sezona, a juce krenula nova sezona SUITS.. Na pocetku leta su zakazali sa dobrim serijama...
ToniAdams Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 (edited) Tek sad. Ne znam sto sam je odlagao. :) dokle si stigao i jel jos ziv kepec? epizoda babilon mi je sigurno u 5 najboljih stvari vidjenih na te veu Edited July 13, 2017 by ToniAdams
jiraiya Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 da li taj Carnivale ima kraj, nije mi bitno kakav samo da je kraj otvorio sam par stranica i sve nešto šturo na tu temu
ToniAdams Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 ima kraj, nazalost je krajcovana serija, trebala je da traje 5 sezona, a snimljeno je samo 2. medjutim, uspeli su nekako da smisleno zavrse.
jiraiya Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 znam za tu priču iza i oko serije samo me je interesovalo to što si sad napisao prosto ne bih imao volje i srca da gledam nešto što je presečeno na pola, ajde da sam gledao tad kad je izašlo al ovako nikako stavljam onda da se skida...malo sam bacio oko na radnju, trebalo bi da mi legne
Weenie Pooh Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 Laže te Toni, kraj nimalo nije smislen, tačno se vidi da je na silu presečeno i da se ništa nije rasplelo.
Joe D Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 (edited) carnivale je zamisljen da ima 6 sezona podeljena na 3 celine po dve sezone. prva celina koja se desava u vreme dust bowl-a u americi je zaokruzena, tako da se moze reci da ima neki kraj, ali ostaje mnogo toga otvorenog. e da, i druga sezona je trebalo da ima vise epizoda, pa je malo i zbrzan kraj. Edited July 13, 2017 by Joe D
ToniAdams Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 (edited) -1 daleko od toga da je sve raspleteno, kraj jeste otvoren, ali nije besmislen. naravno da je na silu, ali je i ovako jedno milion puta bolji nego u lostu. a serija u celosti jedno zilion puta kvalitetnija od tvin piksa. Laže te Toni, kraj nimalo nije smislen, tačno se vidi da je na silu presečeno i da se ništa nije rasplelo. Edited July 13, 2017 by ToniAdams
Weenie Pooh Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 naravno da je na silu, ali je i ovako jedno milion puta bolji nego u lostu. a serija u celosti jedno zilion puta kvalitetnija od tvin piksa. To jeste, Lost bi danas verovatno bio najkultnija serija svih vremena da su je presekli posle sezonu-dve.
Recommended Posts