Buck Naked Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Americki "Office", nesto apsolutno fenomenalno. A "Curb Your Enthusiasm", tj. Larry David se valjda podrazumeva.. Valjalo bi fan club pravit..
gervasius twinkleminkleson Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 pogledao 2 sezone veronice mars. super je. na momente je na granici ljigavosti, ali dobro, ipak je to 1 tinejdzerska serija. kristen bell me vishe ne nervira, kao ranije. naprotiv
eye of the beholder Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 AhVeronika Mars ... nista lepse nisam gledao u nekoj teenage TV serijiInace III serijal nemoj ni da se trudis da gledas.... cista glupost Počeo iz meni nepoznatih razloga da gledam "Prijatelje"Serija i nije nesto ali moram priznati da je mnogo prijatnije gledati bez reklama i ostalih sranja. Pošto po sećanju kada god sam gledao tu seriju na tv Fleki, više vremena je išlo na reklame nego na seriju ......u prvih par epizoda ocekivao sam da me prekinu reklame.
Killiana Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 :lol:sad gledam trecu epizodu middleman-a...wendy vozi juga
BOOGIEMAN Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Americki "Office", nesto apsolutno fenomenalno.That's what she said !
Ledja Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Na RTS-u je pocela da se prikazuje cuvena americka serija Bones, koja je silne nagrade u Americi pokupila, svakog dana u 23h cini mi se. Sta mislite o ovoj seriji?
jms_uk Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Odgledah 3. sezonu bas skoro. Onako, malo mi je losa gluma. I sve vreme mi se cini da pokusavaju da budu kao CSI, ali nekako bleda kopija.Ali, ima i nekih dobrih strana u toj seriji :DSve u svemu, moze da se gleda, ali i ne mora.
Ledja Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Hvala na tvojim impresijama, juce sam gledao, meni deluje bas ok, doduse ne mogu previse objektivan da budem kada je ta serija u pitanju..
Buck Naked Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 That's what she said !Evo ti jedan Dundie za remark! Od Party Planning Comitteeja :)
Foxy Grandma Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 A sta je sa Medium-om? Nisam videla da je neko spomenuo,a meni je to bila bas super serija! Od novijih bih spomenula i "Ocajne domacice","Californication" i "CSI : Miami - Horejsio je car!A od starijih naravno "Prijatelji","Only Fools and Horses ",carski "South park"...
cartman Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Krenuo Supernatural na Avali :)Termini (izgleda) od utorka do petka oko 20h i repriza u ponoc... Nije lose za pred spavanje
Conspirator Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 (edited) Gleda li neko Skins (Do kože)? Ja sam opasno navukao, video sam dve epizode na Foxu i skinuo celu prvu sezonu, a počeo sam i drugu pošto me termini za emitovanje užasno nerviraju. Šteta što ukupno ima svega 19 epizoda, a od treće sezone će čitava glumačka postava da se promeni.Hana Marej Edited July 11, 2008 by Conspirator
Milosh76 Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Ako nekog zanima srpski prevod serije THE SHIELD za 4 i 5 sezonu postoje na podnapisima...
casperbgd Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Na RTS-u je pocela da se prikazuje cuvena americka serija Bones, koja je silne nagrade u Americi pokupila, svakog dana u 23h cini mi se. Sta mislite o ovoj seriji?Sta znam, serija i nije toliko losa, koliko smara sa time da pokaze Bouns kao superpametnu, a nikako im ne ide u tome. Neke obicne gluposti koje nemaju veze sa mozgom prime kao prvoklasne maksime. Da ne bude da pricam bez dokaza:"Nista se u ovom univerzumu ne desava jedanput." Nekoliko puta bi serija bila bolja i gledljivija bez njenih genijalnih momenata.
Recommended Posts