ArleKino Posted May 7, 2017 Posted May 7, 2017 Kakav je novi Prison Break? Je li gledao ko? :) Smaraju sa Korejcem koji se pali na Queen, jebo ga Freddie Mercury da ga jebo svakih pet minuta, smaraju sa supersposobnostima Michaela i Lincolna da se izvuku iz grada koji je ISIL zauzeo, onda kad je T-Bag bio kod Kellermana... Ma fuj. Ali dobro, ubije se vrijeme.
Weenie Pooh Posted May 8, 2017 Posted May 8, 2017 Ne javljate da je krenuo novi Silicon Valley, skroz nekorektno od vas :( Ne sećam se apsolutno ničega iz treće sezone, ali ipak mi je odlično u četvrtoj.
Razzmatazz Posted May 9, 2017 Posted May 9, 2017 Trebalo je valjda da kažeš kako je skroz nerealno da ga svi čekaju na prednjim vratima, a on uđe na zadnja. Na primer.
Ros Posted May 9, 2017 Posted May 9, 2017 gleda li neko Billions? Tek sad videh ovu pretposlednju epizodu - kakav obrt na kraju! Bice interesantno finale... posto je najavljena i treca sezona, nisam ziv kako ce ovu zavrsiti.
Weenie Pooh Posted May 9, 2017 Posted May 9, 2017 Trebalo je valjda da kažeš kako je skroz nerealno da ga svi čekaju na prednjim vratima, a on uđe na zadnja. Na primer. Na primer, a posle se Erlich kao pretvara da govori mandarinski i nikom nije sumnjivo što lupeta čing-čang-ćiju. Ma užas jedan -_- Ali sve sam spreman da oprostim dok je smešno, a ovima nekako uspeva već evo četiri godine.
Amelija Posted May 9, 2017 Posted May 9, 2017 slučajno naleteh na Black Mirror, i dopalo mi se baš :), nisam doduše još odgledala sve, samo prvu sezonu i kraj treće ne vidim da ima tema pa reko ajd ovde
Lezilebovich Posted May 9, 2017 Posted May 9, 2017 ih... kako nema http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=17863
porucnik vasic Posted May 11, 2017 Posted May 11, 2017 (edited) Одгледали прве три епизоде синоћ. Потпуно гледљиво. Edited May 11, 2017 by porucnik vasic
porucnik vasic Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 Ми прешли на другу. Вози одлично, стилски урађено да моја претпостављена команда може да гледа епизоду са побеснелим касапином и спава без проблема касније, што је за неког ко се Звезданих стаза плаши приличан успех.
Marvin (Paranoid Android) Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 Sad video na BBC-ju najavu za novu krimi drama mini-seriju Broken. Ko želi može da pogleda na ajemdibiju, ja ne bih da linkujem, jer neću ni teoretsku mogućnost bilo kakvih spojlera o plotu. Ono što je dobro: glume Sean Bean i Ana Friel. Ono što je vrlo dobro: seriju producira BBC Ono što je najbolje: ovo je pisao Jimmy McGovern, kreator Lakesa, Accuseda i naravno - Crackera. Kreće 23-ćeg maja. Joj kako jedva čekam.
Recommended Posts