Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

mene u gothamu u biti najviše ide na nerve, glavni glumac koji ima glas za koji i oni sa slušnim aparatima, čuju da je fejk - pokušava kao nešto duboko i škripavo, a u stvari zvuči jarebica na porođaju

idi bre čoveče

uzasan je mladi papa, uzasan. zali boze vremena koje sam potrosio na to.

dobri su kostimi, gluma nije losa, kamera, muzika, sve radi ali je gladac-jadac kombinacija. papa je neki arogantni sajko svetac koji pati sto su ga ostavili roditelji i maltretira sve oko sebe. ostali likovi u njboljem slucaju konfuzni mada uglavnom mlaki, prica ne postoji, sve je nepovezano i iseckano al kao lepo naoko - osobito dzud kad vezba, pliva i moli se u gacama ne bi li privukao zensku publiku. go kurac.

najbolja stvar u citavoj seriji je ovaj pesmiculjak (jedino je to nepretenciozno)

Edited by adam

Odgledao danas prvu epizodu Berlin Station i fino deluje sve to. Jedino sto nakon Hanibala samo cekam da Armitage zakolje i pojede nekog ali dobro procice me valjda :)

jedino smeta sto

Ubise onu preslatku Holandjanku u roku od odmah :(

Odgledao sezonu za tri noći, što znači da je kvalitetna. Recimo, berlinski spinoff Homelanda, bolji od originala. Bolji likovi, zaplet...

uzasan je mladi papa, uzasan. zali boze vremena koje sam potrosio na to.

dobri su kostimi, gluma nije losa, kamera, muzika, sve radi ali je gladac-jadac kombinacija. papa je neki arogantni sajko svetac koji pati sto su ga ostavili roditelji i maltretira sve oko sebe. ostali likovi u njboljem slucaju konfuzni mada uglavnom mlaki, prica ne postoji, sve je nepovezano i iseckano al kao lepo naoko - osobito dzud kad vezba, pliva i moli se u gacama ne bi li privukao zensku publiku. go kurac.

najbolja stvar u citavoj seriji je ovaj pesmiculjak (jedino je to nepretenciozno)

Radnje i akcije nema previše, a ni zapleta. Gluma vrhunska, dijalozi izuvaju...

preteruju sa vudu-sranjima, malo nespretno kombinuju žanrove, skroz su mi u fazonu PPP, uprkos nedostacima i dalje je najzanimljivija serija od svih koje su mi trenutno na meniju.

cekaj, bre, a vikinzi?

preteruju sa vudu-sranjima, malo nespretno kombinuju žanrove, skroz su mi u fazonu PPP, uprkos nedostacima i dalje je najzanimljivija serija od svih koje su mi trenutno na meniju.

U tome je i trik. Zamili da je ovo izaslo u doba godine kao Gejmotron. Ne bi pola gledanosti bilo. Ovako u medjusezoni taman miniserija.

Taboo slabiji nego sto sam ocekivao.Druga,a posebno treca epizoda su lose.Cetvrta originalna i zabavna,ali nije to nista specijalno.Kapiram da ne bih ni gledao da ne glumi Hardi...

počela nova sezona black sails.

od six sam posle prve epizode odustala. kad se  onoliko testosterona sliva sa ekrana dobijem želju da čupam uši i lepim šamare.

fortitude ću možda još i gledati. takvoj kolosalnoj budalaštini ne mogu da odolim.