boshoku Posted February 2, 2017 Share Posted February 2, 2017 mene u gothamu u biti najviše ide na nerve, glavni glumac koji ima glas za koji i oni sa slušnim aparatima, čuju da je fejk - pokušava kao nešto duboko i škripavo, a u stvari zvuči jarebica na porođaju idi bre čoveče Link to comment
adam Posted February 2, 2017 Share Posted February 2, 2017 (edited) uzasan je mladi papa, uzasan. zali boze vremena koje sam potrosio na to. dobri su kostimi, gluma nije losa, kamera, muzika, sve radi ali je gladac-jadac kombinacija. papa je neki arogantni sajko svetac koji pati sto su ga ostavili roditelji i maltretira sve oko sebe. ostali likovi u njboljem slucaju konfuzni mada uglavnom mlaki, prica ne postoji, sve je nepovezano i iseckano al kao lepo naoko - osobito dzud kad vezba, pliva i moli se u gacama ne bi li privukao zensku publiku. go kurac. najbolja stvar u citavoj seriji je ovaj pesmiculjak (jedino je to nepretenciozno) Edited February 2, 2017 by adam Link to comment
milfisland Posted February 2, 2017 Share Posted February 2, 2017 Odgledao danas prvu epizodu Berlin Station i fino deluje sve to. Jedino sto nakon Hanibala samo cekam da Armitage zakolje i pojede nekog ali dobro procice me valjda :) jedino smeta sto Ubise onu preslatku Holandjanku u roku od odmah :( Odgledao sezonu za tri noći, što znači da je kvalitetna. Recimo, berlinski spinoff Homelanda, bolji od originala. Bolji likovi, zaplet... Link to comment
milfisland Posted February 2, 2017 Share Posted February 2, 2017 uzasan je mladi papa, uzasan. zali boze vremena koje sam potrosio na to. dobri su kostimi, gluma nije losa, kamera, muzika, sve radi ali je gladac-jadac kombinacija. papa je neki arogantni sajko svetac koji pati sto su ga ostavili roditelji i maltretira sve oko sebe. ostali likovi u njboljem slucaju konfuzni mada uglavnom mlaki, prica ne postoji, sve je nepovezano i iseckano al kao lepo naoko - osobito dzud kad vezba, pliva i moli se u gacama ne bi li privukao zensku publiku. go kurac. najbolja stvar u citavoj seriji je ovaj pesmiculjak (jedino je to nepretenciozno) Radnje i akcije nema previše, a ni zapleta. Gluma vrhunska, dijalozi izuvaju... Link to comment
Sara Posted February 2, 2017 Share Posted February 2, 2017 Noćas počela This Is Us, pecam se na sve mamce:/ Link to comment
Bright Billy Posted February 2, 2017 Share Posted February 2, 2017 preteruju sa vudu-sranjima, malo nespretno kombinuju žanrove, skroz su mi u fazonu PPP, uprkos nedostacima i dalje je najzanimljivija serija od svih koje su mi trenutno na meniju. cekaj, bre, a vikinzi? Link to comment
Sara Posted February 2, 2017 Share Posted February 2, 2017 Oni standardno, ovo mi novo O_o Vikinzi su BR1, uvek:) Link to comment
*edited by mod Posted February 2, 2017 Share Posted February 2, 2017 preteruju sa vudu-sranjima, malo nespretno kombinuju žanrove, skroz su mi u fazonu PPP, uprkos nedostacima i dalje je najzanimljivija serija od svih koje su mi trenutno na meniju. U tome je i trik. Zamili da je ovo izaslo u doba godine kao Gejmotron. Ne bi pola gledanosti bilo. Ovako u medjusezoni taman miniserija. Link to comment
Milošica Posted February 2, 2017 Share Posted February 2, 2017 Taboo slabiji nego sto sam ocekivao.Druga,a posebno treca epizoda su lose.Cetvrta originalna i zabavna,ali nije to nista specijalno.Kapiram da ne bih ni gledao da ne glumi Hardi... Link to comment
Bright Billy Posted February 2, 2017 Share Posted February 2, 2017 Oni standardno, ovo mi novo O_o Vikinzi su BR1, uvek:) :P Link to comment
steins Posted February 3, 2017 Share Posted February 3, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=6NBd_zitSNI :jerry: :jerry: Link to comment
Frank Pembleton Posted February 3, 2017 Share Posted February 3, 2017 Odgledao Designated Survivor, dobra zabava... ....shit has hit the fan... Link to comment
Frank Pembleton Posted February 3, 2017 Share Posted February 3, 2017 Zbindžovao večeras i River. Odlično! Svi perfektni! ....shit has hit the fan... Link to comment
mammy two shoes Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 počela nova sezona black sails. od six sam posle prve epizode odustala. kad se onoliko testosterona sliva sa ekrana dobijem želju da čupam uši i lepim šamare. fortitude ću možda još i gledati. takvoj kolosalnoj budalaštini ne mogu da odolim. Link to comment
Jean-Luc Picard Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 Počeo da gledam Lucifera. Onako, lagano i zabavno, može da prođe. Link to comment
Recommended Posts