bags Posted November 16, 2022 Posted November 16, 2022 5 hours ago, 3opge said: mnogo losija II sezona WL, jedva gledljivo Ne znam, meni nije bas toliko lose. Svidja mi se recimo pored fotografije i to kako polako povecavaju tenziju, gluma je na pristojnom novu i generalno mi je vibe dobar. U real life-u imam nekoliko Kameruna i Dominika koji su odlicno predstavljeni u seriji. Delovi koji smaraju su sa MILFom i ovim njenim muzem. I sto nekad bude bas previs sporo.
Amos Posted November 16, 2022 Posted November 16, 2022 19 hours ago, Mil@n said: Sydney Sweeney da ostaviš na miru, ne što je vrhunska cica ali je odlična glumica, 2 lige iznad drugarice.
mustang Posted November 18, 2022 Posted November 18, 2022 The Peripherals treba bindzovati...ovo je maltretiranje svakog četvrtka
Lo Zingaro Posted November 18, 2022 Posted November 18, 2022 45 minutes ago, mustang said: The Peripherals treba bindzovati...ovo je maltretiranje svakog četvrtka Jel valja ili ne valja? Dvoumim se da pocnem.
jms_uk Posted November 18, 2022 Posted November 18, 2022 Valja - vidis da je neizdrz do sledece epizode. Ja ih trenutno samo lagerujem pa cu gledati kad sve izadju. Sent from my iTelephone using Tapatalk 3 1
igoraki Posted November 18, 2022 Posted November 18, 2022 3 hours ago, jms_uk said: Valja - vidis da je neizdrz do sledece epizode. Ja ih trenutno samo lagerujem pa cu gledati kad sve izadju. Jebiga kad smo se razmazili, ko će sad da čeka nedelju dana...čekam da se završi Andor pa ću onda i Peripherals. 1
mustang Posted November 18, 2022 Posted November 18, 2022 Da popizdis...i uvek ostave za sledecu kad je najinteresantnije. Da se kladim da ce tako da zavrse prvu sezonu pa da mi prosvira mozak od popizdenja
Sara Posted November 19, 2022 Posted November 19, 2022 Gangs of London , odgledala prvu epizodu, prve sezone. Toliko nasilja da mi se zeludac skupio ko petoparac. Uzasbozji. Jel gledao neko? Sad cu da nastavim al ne znam kolko cu izdrzati https://www.imdb.com/title/tt7661390/
ToniAdams Posted November 19, 2022 Posted November 19, 2022 ja gledao, cela je takva over the top, mislim da je peta epizoda nesto najbolje na tv ikada sto se tice akcijasenja, sjebala je i iskrcavanje na normandiju iz redova rajana, meni super, al ja bas volim stilizovano nasilje. 1
John Coltrane Posted November 20, 2022 Posted November 20, 2022 Gledao neko SAS:Rogue Heroes, u najavi kažu da je seriju radila Peaky Blinders ekipa, glumi MekNolti. BBC produkcija. https://www.imdb.com/title/tt10405370/
Jimmy Kowalski Posted November 20, 2022 Posted November 20, 2022 Vidim samo dobre recenzije. Gledace se..
kud u maglu Simoviću Posted November 21, 2022 Posted November 21, 2022 (edited) počeo bande londona, tja nije loše, iskren da budem nije mi nešto držao pažnju ovaj film od e01 al sam nadam se pohvatao mnogo oslanjanja na dve čađave dvocevke i sneč al bez duha gaja ričija nastaviću dok se jelouston ne zalaufa pa kako bude Edited November 21, 2022 by kud u maglu Simoviću 1
nisam ja Posted November 21, 2022 Posted November 21, 2022 meknalti preživeo vajer da bi glumio čarlsa
Recommended Posts