Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Mil@n said:

Vini, kontam da je ženi baš zabavno da gleda serije sa tobom. :D

Ja sve kontam da gospodja na stočić ispred kauča indiskretno spusti tučak za meso čim krene najavna špica. :fantom:

• +1 1
  • Haha 1
Posted (edited)
4 hours ago, mustang said:

Nedostajace mi Beth, al sta je, tu je.

Ja reko ubiše Beth…

Denzel Washington Reaction GIF

Edited by mraki
  • Haha 1
Posted
6 minutes ago, mraki said:

Ja reko ubiše Beth…

Cisto sumnjam. Ona je sheridanov (od kreatora) alter ego :)

• +1 1
Posted

Kad je prezivela onaj napad na kraju trece sezone (bese 3?), nista je nece zaustaviti..

• +1 1
Posted
52 minutes ago, mustang said:

Cisto sumnjam. Ona je sheridanov (od kreatora) alter ego :)

samo da znaš da je krenulo jako.......

Posted
2 hours ago, steins said:

samo da znaš da je krenulo jako.......

E jesi pokvaren :lolol:

Posted
Tulsa King razvaljuje 

:hail:

To isto Sheridam ali Stalone?

....shiit has hit the fan.
Posted
8 minutes ago, Frank Pembleton said:

Yep - i nije lose. osim stalonea za ljubitelje HBO a imamo Laki Luciana iz Boardwalka - Vini Pjaca se ugojio kao krme. Imamo Wire - Herka sa kosicom, imamo Gilfojla iz Silikonske doline itd itd itd

Odgledao Giljermov kabinet, odlicno je sve, masterclass horrora i suspensa - najjaca definitivno treca epizoda - Autopsija sa Mari Ejbrahamom, i Prva sa Tim Blejk Nelsonom. ostale su za nijansu slabije - ali generelno su ok - razlicit period u svakoj epizodi, odeca, scenografija, lepo su se prosetali kroz americku istoriju. Refreshing sto bi rekli nasi mladi

White Lotus, treca epizoda - kidalica. Fotografija, muzika, gluma, scenografija sve je jedno milijardu godina ispred prve sezone i odvratnih Havaja i prehajpovanih mladih glumica. 

Sicilija prelepa, boje, kadrovi, odeca, dozivljaj pjace i muskaraca koji disu za vratom, pun pogodak - sto se tice izgleda nekako mi deluje da je White gledao Sorentina pa nastavlja u tom fazonu, pokupljeno par kadrova iz Velike lepote, za sad super. 

• +1 1
Posted
1 minute ago, Blojler said:

White Lotus, treca epizoda - kidalica. Fotografija, muzika, gluma, scenografija sve je jedno milijardu godina ispred prve sezone i odvratnih Havaja i prehajpovanih mladih glumica. 

Sydney Sweeney da ostaviš na miru, ne što je vrhunska cica ali je odlična glumica, 2 lige iznad drugarice. Najbolje se to vidi u Euforiji.

• +1 1
  • Haha 1
Posted
26 minutes ago, Mil@n said:

Sydney Sweeney da ostaviš na miru, ne što je vrhunska cica ali je odlična glumica, 2 lige iznad drugarice. Najbolje se to vidi u Euforiji.

I retract that bit about Sydney Sweeney, sincere apologies mr Krusty 

• Wub 1
Posted
52 minutes ago, Blojler said:

Slazem se. Jos samo malo vise stvari da se desava i bila bi vrhunska. Prva sezona je bila dinamicnija.

• +1 1
Posted
8 hours ago, Frank Pembleton said:

Yup. Stalone ovoliko teksta nije imao u svojih prvih 20 filmova zajedno :D

Posted

a 18.12. novi prequel yellowstonea, 1923(dve sezone, po 8 epizoda)

Posted
13 hours ago, bags said:

Slazem se. Jos samo malo vise stvari da se desava i bila bi vrhunska. Prva sezona je bila dinamicnija.

mnogo losija II sezona WL, jedva gledljivo