Frank Pembleton Posted November 13, 2022 Posted November 13, 2022 brate klasika, de si ti ziveoIspod kamena, na dnu mora.......shiit has hit the fan.
mustang Posted November 14, 2022 Posted November 14, 2022 (edited) Nedostajace mi Beth, al sta je, tu je. Edited November 14, 2022 by mustang
kud u maglu Simoviću Posted November 14, 2022 Posted November 14, 2022 (edited) 1 hour ago, mustang said: Nedostajace mi Beth, al sta je, tu je. ? jel to pričaš na osnovu odgledane epizode ili bolje nemoj da odgovaraš e i da jel si čula za spoiler? Edited November 14, 2022 by kud u maglu Simoviću
Frank Pembleton Posted November 14, 2022 Posted November 14, 2022 počeo yellowstone Da sinoć celo veče tokom utakmica išla reklama za "double-header" "2-episode event"....shiit has hit the fan.
mustang Posted November 14, 2022 Posted November 14, 2022 (edited) Posro mi se u zivot Sto je najveca fora omiljen mi glumac, i politika me interesuje 10-20% max ... Da je stavio nensi pelosi (koju max gotivim, kraljica, vrti ih sve oko malog prsta ) ili cak AOC....al za ovog bolida i oca joj zlocinca, koliko glup moras da budes? Edited November 14, 2022 by mustang 1
kud u maglu Simoviću Posted November 14, 2022 Posted November 14, 2022 ćerka dika čejnija sad vidim, pa bilo je jasno od samog početka kakva mu je politička pozadina kojom boji seriju, pogotovu u poslednjoj sezoni kad se spetljao sa onom aktivistikinjom imao je super napisan onaj monolog kad joj objašnjava kako stoje stvari sa zelenom agendom i stanjem na terenu. jedan od boljih momenata u celom serijalu msm ne pratim skoro uopšte unutrašnju političku scenu u usa, ovako generalno republikanci su mi malo više neprijatni 1
mustang Posted November 14, 2022 Posted November 14, 2022 Ma okej je sta on kao karakter iznosi u seriji, znala sam da je demokrata. O usa politici ne mogu na ppp da pricam....al zato imam pravo na reakcije
kud u maglu Simoviću Posted November 14, 2022 Posted November 14, 2022 kevin demokrata? pa ceo yellowstone je manifest belog glasača republikanaca visoke klase jel si prebrojala afro glumce u seriji? bio je jedan i bacili su ga sa litice u prvoj, drugoj epizodi prve sezone nemoj da misliš da te navlačim da pričaš o usa politici, pričajmo samo o seriji 1
Pokojni Ruxin Posted November 14, 2022 Posted November 14, 2022 ladno mustang cancelovala omiljenu seriju zbog politike, dokle ide taj cancel culture 1 4
Weenie Pooh Posted November 14, 2022 Posted November 14, 2022 On 27.10.2022. at 22:05, Blojler said: poceo Peripheral Za sad sasvim lepo, videcemo kako dalje vozi Ja skinuo tih pet epizoda koje su do sada izašle, ali ne vredi - žena insistira da dam šansu Vikinzima bar do kraja prve sezone Majku ti božju kakav je ono treš, Ragnar Lothbrok i Lagertha i Floki i osvajanje Engleske sa tri broda, kao Numenor kad krene na Middle-Earth... Ne mogu ni sve gluposti da pobrojim, previše ih ima, hoće glava da mi eksplodira. Ipak je ponajbolje ono kad Ragnar mora da ubeđuje poglavicu Haraldsona (no first name!) da ne žive na kraju sveta, da preko mora postoji jedno carstvo u kome caruje drugarstvo, da je isplativije pljačkazi zlato iz engleskih manastira nego kozja govna sa laponskih pašnjaka. A ovaj je u fazonu, "Nah, nema tamo ničega" 1
Mil@n Posted November 14, 2022 Posted November 14, 2022 (edited) Vini, kontam da je ženi baš zabavno da gleda serije sa tobom. Edited November 14, 2022 by Mil@n 1 1
mustang Posted November 14, 2022 Posted November 14, 2022 I meni su slabi vikinzi bili za rqzliku od the last kingdom (prve tri sezone) 1
Recommended Posts