Lancia Posted November 9, 2022 Posted November 9, 2022 Kojekakve serije traju i traju a Ozark su ovako smandrljali na kraju, jer je neko odlucio da ima bas toliko sezona. Nije serija bez mana, daleko bilo, ali ja sam je sa uzivanjem gledao. Glumcima nema sta da se zameri, zatajili su scenarisrti, koji su neke krucijalne scene jednostavno odradili ofrlje i bez imalo ljubavi.
Blojler Posted November 9, 2022 Posted November 9, 2022 Poceo White Lotus drugu sezonu - meni je ovo stotinu godina ispred prve sezone, ne znam zasto, dal su malo manje odvratni gosti od prvih, dal je sicilija lepsa od havaja ili radost da je Krisi Moltisanti ponovo u hotelskoj sobi u Italiji samo mu fali heroin jer vec ima kraljicu trotara <3 Efing Mari Ejbraham moze da cita imenik i bice zanimljiv. Omladinci solidni 1
FPLS Posted November 9, 2022 Posted November 9, 2022 Jok, nova lokacija i novi gosti, jedino se Jennifer Coolidge opet pojavljuje i decko/muz joj. Solidne dve epizode, ocekujem da se u trecoj malo zakuvaju stvari. 1
3opge Posted November 9, 2022 Posted November 9, 2022 prva sezona WL je bila bolja bar na osnovu ove dve epizode za sada.
jms_uk Posted November 9, 2022 Posted November 9, 2022 (edited) Hajde ovde, posto ima vise epizoda. za sada su tri izasle - druga je sjajna, sa Judi Dench. Edited November 9, 2022 by jms_uk 1
gagilija Posted November 12, 2022 Posted November 12, 2022 Odgledala The Tourist....kao neki Fargo prvih sezona na australijski nacin...nije lose ali ja vise nemam sta da gledam, pa daj sta dasMinx...skroz zanimljiva, malo podseca na Deuce tematski, ali sasvom pristojnoWhite Lotus odlicnaПослато са SM-A536B помоћу Тапатока
Frank Pembleton Posted November 12, 2022 Posted November 12, 2022 Odgledali Sautlend.Odlična serija.Prosto mi neverovatno da ranije nisam čuo za nju.....shiit has hit the fan. 1
Sara Posted November 12, 2022 Posted November 12, 2022 (edited) Nasla Edited November 12, 2022 by Sara
Blojler Posted November 12, 2022 Posted November 12, 2022 Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities poceo ovo - nakon prve epizode sa Tim Blejk Nelsonom - preporuka. Odlicna fotografija. Javicu kad izbindzujem ako nije dobro
3opge Posted November 12, 2022 Posted November 12, 2022 52 minutes ago, Frank Pembleton said: Odgledali Sautlend. Odlična serija. Prosto mi neverovatno da ranije nisam čuo za nju. ....shiit has hit the fan. brate klasika, de si ti ziveo
pariah Posted November 12, 2022 Posted November 12, 2022 On 9.11.2022. at 17:46, Blojler said: Efing Mari Ejbraham moze da cita imenik i bice zanimljiv. 1 1
ultra plasticni Posted November 12, 2022 Posted November 12, 2022 23 minutes ago, maheem said: Za metar dana : on se celim bicem pretvorio u neonsku reklamu 2
Blojler Posted November 13, 2022 Posted November 13, 2022 2 hours ago, Blojler said: Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities poceo ovo - nakon prve epizode sa Tim Blejk Nelsonom - preporuka. Odlicna fotografija. Javicu kad izbindzujem ako nije dobro dosao do trece kad eto ga F MURRY ABRAHAM koji iznova dominira. Serija je masterclass za fotografiju i reziju, price nisu povezane - svaka epizoda je standalone, kadriranje i boja perfektni, druga epizoda da sluzi kao exibit A svim wannabe horror ili dark setting scenama kako se snima u mraku - nije poenta da se nista ne vidi i da mora da se zmirka - moze sasvim dobro da odradi uz filtere - ucite od majstora. Zakiva produkcija uspevaju da potrefe i docaraju epohu svake epizode, cudi me da nije spominjana serija obzirom na kvalitet. Teramo dalje
Recommended Posts