Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted

Gledam izraelsku seriju Prisoners of War koja je poslužila kao inspiracija za Homeland. Zapravo su u Homelandu uzeli skoro čitavu priču, ali potpuno su je drugačije upakovali, ovde je mnogo veći fokus na povratnicima iz zarobljeništva i njihovim porodicama, "Keri" ima prilično sporednu ulogu, izraelska Dejna je još iritantnija od američke :D U svakom slučaju prilično je zanimljivo. Sad sam na početku druge sezone koja deluje da će imati više špijunaže, intriga i akcije u homelandovskom maniru, videću kako će to izgledati. 

Posted (edited)

Yellowjackets može da se gleda, samo toliko.

@kud u maglu Simoviću imaš u 3. sezoni objašnjen koren sukoba.

Edited by mraki
  • Hvala 1
Posted
1 hour ago, Halvard said:

Gledam izraelsku seriju Prisoners of War koja je poslužila kao inspiracija za Homeland. Zapravo su u Homelandu uzeli skoro čitavu priču, ali potpuno su je drugačije upakovali, ovde je mnogo veći fokus na povratnicima iz zarobljeništva i njihovim porodicama, "Keri" ima prilično sporednu ulogu, izraelska Dejna je još iritantnija od američke :D U svakom slučaju prilično je zanimljivo. Sad sam na početku druge sezone koja deluje da će imati više špijunaže, intriga i akcije u homelandovskom maniru, videću kako će to izgledati. 

pa bice bas to, ala homeland/blacklist. prva sezona je najbolja, ili bolje reci prva polovina prve sezone. prvih pet epizoda je nesto najbolje sto sam gledao na tv-u a onda postaje sranje :(

Posted
18 hours ago, jorma shparga said:

cak je i za netflix sistem vrednosti Stay close neopevano sranje!

za izbegavanje u sirokom luku

Besmislena serija sa nategnutim scenarijom i slabo objasnjenim motivima, nekim kao ludorijama (mladi par psihopata ubica)  raspletom itd.... Glavna glumica, cush jumbo, je previse zumirana, svugde dominira a svugde joj isti izraz blago tup. Sada je gledam u isto tako losoj seriji na hbo the beast must die, gde je kao glumica mnooooogooo bolja ( a i super izgleda, kao manekenka, odlican je kostim u seriji i njoj sve savrseno stoji)

• Hvala 1
Posted
Besmislena serija sa nategnutim scenarijom i slabo objasnjenim motivima, nekim kao ludorijama (mladi par psihopata ubica)  raspletom itd.... Glavna glumica, cush jumbo, je previse zumirana, svugde dominira a svugde joj isti izraz blago tup. Sada je gledam u isto tako losoj seriji na hbo the beast must die, gde je kao glumica mnooooogooo bolja ( a i super izgleda, kao manekenka, odlican je kostim u seriji i njoj sve savrseno stoji)
E ja video, razmišljam da li da gledam.
BTW, nju su tek "stilizovali" u Good wife/fight

Al tamo su svi takvi.

... Shiit has hit the fan

• +1 2
Posted (edited)

Gledam Yellowjackets i dalje, 6 epizoda za sad.

Hoće li se ikako desiti nešto?

Nagoveštavaju od početka i nikako…

Previše sapunjavo.

Edited by mraki
Posted
3 hours ago, mraki said:

Gledam Yellowjackets i dalje, 6 epizoda za sad.

Hoće li se ikako desiti nešto?

Nagoveštavaju od početka i nikako…

Previše sapunjavo.

nece se desiti skoro nista, a to sto ce se desiti sluzice da se osmoipoepizodno nista privede neminovnom kraju

serija je krs, gledala sam je samo da bih vidjela koliko dugo ce da bude u raskoraku sa opstim hvalospjevima na pocetku

• Tužno 1
Posted
On 11.1.2022. at 14:31, Poludziber said:

Neko gleda/o Stay Close? Vredi?

Права је нетфликсовска занимација. Ништа посебно, али сасвим забавно. Могло би да траје и рецимо 6 а не 8 епизода али је сасвим коректно. Оно биг мек оброк. Ко то воли добро је. КО хоће кувано јело и не треба да иде у Мек...

• Hvala 1
Posted
15 minutes ago, morgana said:

nece se desiti skoro nista, a to sto ce se desiti sluzice da se osmoipoepizodno nista privede neminovnom kraju

serija je krs, gledala sam je samo da bih vidjela koliko dugo ce da bude u raskoraku sa opstim hvalospjevima na pocetku

Hvala sto ste gledali umesto nas :thumbsup:

• Wub 1
Posted
On 11.1.2022. at 19:38, mraki said:

Yellowjackets može da se gleda, samo toliko.

@kud u maglu Simoviću imaš u 3. sezoni objašnjen koren sukoba.

dobra serija, lepe devojcice, ona glavna mala ce biti velika lavica.

Posted (edited)

meni se sviđa yellowjackets, kvalitetan creepy vajb. samo sam se nadao da će biti miniserija i da ćemo dobiti sve odgovore u ovoj sezoni.

ali vidim sad da je inicijalna ideja od početka bila da ima priče za 5 sezona, što će za 1 misteriju verovatno da znači smrt tamo negde u trećoj, četrtvoj sezoni kad nam postane previše vuknjave za nos. ali dok valja ja cu da gledam.

i stvarno, koja je glavna? :lolol:

Edited by Pokojni Ruxin
Posted

5 sezona? Ozbiljno?

I ja mislio miniserija. :isuse: