Moća Posted July 10, 2021 Posted July 10, 2021 Prevoj Djatlov je ruska serija snimljena po istinitom dogadjaju iz 1959. godine i smrti 9 planinara pod nerazjasnjenjim okolnostima. Interesantna i drzi paznju. 1
ToniAdams Posted July 10, 2021 Posted July 10, 2021 57 minutes ago, Moća said: Prevoj Djatlov je ruska serija snimljena po istinitom dogadjaju iz 1959. godine i smrti 9 planinara pod nerazjasnjenjim okolnostima. Interesantna i drzi paznju. jel okej produkcija? nije neka jeftinoca? gleda mi se pa reko bolje da pitam.
Skyhighatrist Posted July 10, 2021 Posted July 10, 2021 1 hour ago, Moća said: Prevoj Djatlov Sa kog kioska & odakle ti titlovi? (odgovori šifrirano ili na pm da Chandra ne padne u fras)
Filozof manijak Posted July 10, 2021 Posted July 10, 2021 3 hours ago, Moća said: Prevoj Djatlov je ruska serija snimljena po istinitom dogadjaju iz 1959. godine i smrti 9 planinara pod nerazjasnjenjim okolnostima. Interesantna i drzi paznju. Jesu probali da razjasne okolnosti kako su nesretnici skončali?
pariah Posted July 13, 2021 Posted July 13, 2021 E ovo će se gledati. Taman na ovu vrućinu plus, nedostaje ovakvih serija sa mudima i bradama.
đorđe geprat Posted July 14, 2021 Posted July 14, 2021 odgledah ovih dana okeanijsku "800 reči" na pikboks EON. prijatno za gledanje. o udovcu koji sa sinom i ćerkom odlazi iz sidneja u novozelandsku vukojebinu. lokalac vudi je fenomenalan lik. 1
Duhovnost, ljubav i med Posted July 15, 2021 Posted July 15, 2021 Друга сезона "Љубави, смрти и робота" одлична као и прва. ( Love, death & Robots)
fren Posted July 15, 2021 Posted July 15, 2021 Jel gledao neko Home Before Dark? Ja sam prvu sezonu kad se pojavila, al vidim sad se emituje druga. Nije lose za letnje mesece, bar sto se tice prve sezone.
Lancia Posted July 15, 2021 Posted July 15, 2021 Dr. Death - nije omiljena, nego se dvoumim dal da nastavim posle druge epizode. Slabo me radi. Odgledao neko?¿
variola Posted July 16, 2021 Posted July 16, 2021 Nisam zapazio, a možda je i pominjano, Mr Inbetween Ray Shoesmith je australijska, četrdesetogodišnja, "verzija" Mike Ehrmantrauta (BB, BCS) kroz čije dogodovštine i život se probijamo tokom 35minutnih epizoda. Solidno zabavno za nešto od čega ne očekujete ništa. 2
mraki Posted July 17, 2021 Posted July 17, 2021 Kakva je Why Women Kill, gledao neko? Čujem ozbiljne pohvale za seriju, ali nisam baš siguran da bi mi legla… možda grešim, ali deluje mi malo sapunjavo. Sad je pri kraju druga sezona, koja je valjda nezavisna priča u odnosu na prvu.
mlatko Posted July 17, 2021 Posted July 17, 2021 ima na jucubu svih 9 sezonaHej, skoro pa 24 sata kvalitetnog programaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Recommended Posts